Facelle ovulàciòs teszttel kapcsolatban kèrdès? Segítsèg!
Figyelt kérdés
Csinàltam ma egy tesztet, de amilyen hülye vagyok, elfelejtettem megnèzni 3 perc utàn, ès kb. 13 perc elteltével nèztem meg. Viszont úgy emlèkszem, a hasznàlati utasítàs azt írja, hogy 10 perc utàn nem èrvènyes az eredmèny.
Sajnos a hasznàlatiutasítàst kidobtam.
A teszt egyèbkènt erős pozitív volt, tegnap full negatív. Ma vagyok a 13. napon.
2011. okt. 25. 21:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem az a 3 perc nem számít!
Nekem még soha semmilyen tesztem nem változott akár egy óra múlva sem.A terhesteszteket is nézegetem 2 óráig,hátha sejlik valami,de nincs azokon semmi!Kivéve most :)
2/3 anonim válasza:
szia!
Ha ugyanolyan teszttel csináltad mindkettőt, fura, h egyik nap nega a másik nap meg erős pozi! Én mindenképpen csinálnék egy másikat is!
Írd meg mi lett!
3/3 anonim válasza:
Csináld a hőmérőzős módszert inkább -
Az olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!