Tapasztalatok One Step ovulációs teszttel kapcsolatban?
Van olyan köztetek aki használt ilyet?Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban?Most szeretnék rendelni csak azért kérdezem!
Köszönöm előre is a válaszokat!
én ilyen ovu tesztet és terhességit használtam az első babánál is és most is.
nekem bejött,és igazat mutatott mindig
N
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat és gratulálok mind a 2 babához!!!!:-)
Nem tudom abban tudnál e segíteni,hogy ha átlag 30 naposak a ciklusaim akkor szerinted hanyadik naptól kezdjek el tesztelni az ovulációs teszttel?
Szia.Én is ilyen tesztet rendeltem,és még nincs tapasztalatom,de a pét kimutatta.Nekem 33napos a ciklusom,és a 18-19.napon lett pozitív a tesztem:).Szerintem neked a 16.nap körül lesz majd pozitív,és a 12.naptól már kezdheted nézegetni(délutáni pisiből).Nekem már van egy fiam 2éves(Ő is ovutesztes baba)de nem ez a fajta hanem Gabriel.Remélem minél hamarabb jön a baba mindkettőnknél:-)
Üdv
Szia. Nekem is nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Amikor volt pé-m kimutatta, ebben a hónapban sajnos nem volt, doki látta UH-n, de azért teszteltem, és a teszt is mindig negatív volt.
Sok sikert! :)
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Így már nyugodtan megrendelhetem!:-)
Mindenkinek mihamarabbi pocaklakót kívánok!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!