Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatok One Step ovuláci...

Tapasztalatok One Step ovulációs teszttel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van olyan köztetek aki használt ilyet?Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban?Most szeretnék rendelni csak azért kérdezem!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. okt. 7. 20:09
 1/7 Grófházy ***** válasza:

én ilyen ovu tesztet és terhességit használtam az első babánál is és most is.

nekem bejött,és igazat mutatott mindig

N

2010. okt. 7. 20:22
 2/7 ketteske ***** válasza:
Nekem is mindig bejött, csak jót tudok mondani mind a terhességi, mind az ovu tesztről.
2010. okt. 7. 20:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a válaszodat és gratulálok mind a 2 babához!!!!:-)

Nem tudom abban tudnál e segíteni,hogy ha átlag 30 naposak a ciklusaim akkor szerinted hanyadik naptól kezdjek el tesztelni az ovulációs teszttel?

2010. okt. 7. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia.Én is ilyen tesztet rendeltem,és még nincs tapasztalatom,de a pét kimutatta.Nekem 33napos a ciklusom,és a 18-19.napon lett pozitív a tesztem:).Szerintem neked a 16.nap körül lesz majd pozitív,és a 12.naptól már kezdheted nézegetni(délutáni pisiből).Nekem már van egy fiam 2éves(Ő is ovutesztes baba)de nem ez a fajta hanem Gabriel.Remélem minél hamarabb jön a baba mindkettőnknél:-)

Üdv

2010. okt. 7. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem is nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Amikor volt pé-m kimutatta, ebben a hónapban sajnos nem volt, doki látta UH-n, de azért teszteltem, és a teszt is mindig negatív volt.

Sok sikert! :)

2010. okt. 7. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyet használok, nekem is bejött, csak nekem pozitívkor a tesztcsík nem olyan erős mint a controlcsík, jóval halványabb, de pozitív :)
2010. okt. 7. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Így már nyugodtan megrendelhetem!:-)

Mindenkinek mihamarabbi pocaklakót kívánok!!!! :-)

2010. okt. 8. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!