Tapasztalatok a Facelle rossmanos terhességi tesztelt kapcsolatban?
Általában 10-ből 2-3 mindig hibás.
Én is pontosan így voltam a múlt hónapban. Nem jött meg. Az érzés sem volt, hogy most meg fog jönni. Nekem idén már egy kicsit rendszeresebb a ciklusom, kb. 29 napos. Először a 33. napon aztán a 41. napon csináltam tesztet. 2 hét múlva már a következő menstruáció volt esedékes, és inkább elmentem orvoshoz, ahol megállapította, hogy sajnos Női infertilitás, azaz női sterilitást, vagy máshogyan fogalmazva nem működik megfelelően a petefészek, és ez által nincs rendszeres menstruáció, peteérés. Elvileg gyenge stádiumú nálam a dolog, szóval helyre hozható!
Reméljük, hogy nálad ennyire azért nincsen komoly probléma, és inkább egy ciklus zavarnak tudható be a dolog.
Nekem mensi kimaradása előtt mutatta! Szóval szerintem jó teszt! Szerintem 4 nap késés után már legalább egy halvány pozit kellett volna produkálnod.
De vegyél másikat, ha az is negatív,akkor nem vagy terhes.
Ezek a tünetek meg olyanok,hogy be is lehet képzelni. Nekem semmi nem volt, mégis terhes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!