Terhességi teszttel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Vettem egy Romed tesztet, és nem jelent meg rajta egy csík sem. Az ára 850 Ft-volt, és ahogy belecsepegtettem az5 cseppet, csak rózsaszínes lett az egyik fele, de semmi őbb.
Járt már így valaki?
2010. okt. 6. 09:12
1/13 anonim válasza:
Nekem bevált a Romed teszt. Próbálkozz akkor másikkal. Lehet, nem folyt át a Controlig a pisi. Lehet, rosszul tartottad.
2/13 A kérdező kommentje:
Most lehet hülyeséget kérdezek, de nem vízszintesen kell tartani?
2010. okt. 6. 09:15
3/13 anonim válasza:
elvileg igen, de én egy kicsit megdöntöttem, rásegítettem neki a folyásban, így lett szupi.
4/13 anonim válasza:
értékelhetetlen, hibás a teszt. ne vegyél maria romed-et, mert nagyon sok közte a selejtes. vegyél corax-ot, gabrielt, vagy rendelj vaterán one stepet. utóbbi nagyon olcsó és megbízható (10-es érzékenységű). nekem nem várt napján egyértelműen kimutatta, hogy babát várok
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Én is ezt a Vaterásat vettem.Eddig bevált.
7/13 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2010. okt. 6. 10:20
8/13 anonim válasza:
Én is Romedet vettem - hármas kiszerelésűt, biztos, ami biztos :) Két hónapja, amikor teszteltem, gyönyörűen megjelent az egy csík, múlt hónapban pedig szintén gyönyörűen - végre!!!- a két csík :) Aztán persze a harmadikat is ellőttem, ugyanolyan pontosan és gyorsan, szinte azonnal és egyértelműen látható volt, hogy manócska már ott van valahol a pocakban :)))
9/13 anonim válasza:
Ezt a tesztet ugyan nem ismerem,de én a Gabrielre esküszöm.
3 éve,hogy elment idő:),5 nap késés után,alig 3 másodperc alatt vált két csíkossá.
Azóta is őrzöm,a kisfiam 27 hónapos lesz hétfőn.
Kedves Utolsó! Neked szívből gratulálok,olyan aranyosan írtál,hogy reagálnom kellett rá.:)
Első baba lesz?
10/13 A kérdező kommentje:
Sokat vártatok a babára?
2010. okt. 6. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!