Ha nem akarsz még babát, de úgy érzed terhes vagy, akkor megbíznál a Gabriela terhességi tesztben? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Mit mutat a teszt???
Egyébként bármelyikben megbíznék, mert a teszt akkor is azt mutatja amit mutat, függetlenül attól, hogy én nem szeretnék babát.:)
Miért ne bíznék meg bármelyik teszben?
ha nagyon parázós vagyok akkor csinálhatok kettőr is. Akkor már teljesen biztos a dolog.
Megírod holnap az eredményt?
Miért nem szeretnél még babát? Fiatal vagy még hozzá? Vagy még úgy érzed, hogy nem "értél" meg rá?
(első)
Nekem csak a Gabriel vált be. Próbáltam anno 4 különbözőt, még bio tesztet is!
Sorban csináltam meg egymás után 20-30 perces különbségekkel. Egyik sem mutatott pozitívat, a Gabriel meg igen. Rá két nap múlva meg ott volt a gyönyörűségem az ultrahangképen.
Ha még egyszer választanom kell majd, marad a Gabriel. És még drágának sem drága.
Nos,nekem az első terhességemnél ez a teszt nem mutatott semmit,miközben a z összes többi már halványabb vagy erősebb pozitív volt.
Így én többet ilyet nem veszek.
Aztán persze ez csak egy db teszt volt,az is lehet,hogy rosszat fogtam ki...
Kedves Első!Azért nem szeretnék még babát,mert van egy 17 hónapos lányom és még korainak találom a következőt!Egy picit még szeretnék várni!
"Kedves" Utolsó!Képzeld el, hogy GYÓGYSZERT SZEDEK!Ennek ellenére úgy érzem, terhes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!