Terhességi tesztel kapcsolatban van kérdésem?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam,reggel csináltam egy Coraline tesztet ami időn túl lett halvány pozitív,most csináltam egy Medilab tesztet ami rögtön halvány lett,nem csak a helyét látom mert kékes zöldes a halvány második csík.Ilyen létezik?Ha továbbra sem jön meg vasárnap újból tesztelek,csak a véleményekre lennék kíváncsi,hogy halkan örülhetek e?2011. márc. 18. 12:23
1/9 anonim válasza:
Halkan gratulálok, szerintem örülhetsz. :)
2/9 A kérdező kommentje:
De jó lenne!:)Már nagyon vágyunk babára!
2011. márc. 18. 12:29
3/9 anonim válasza:
nálam annak idején úgy volt,hogy negatív lett,kidobtam,majd kikukáztam kb 3 óra múlva.akkor ott volt rajta a második csík.másnap reggel csináltam még 1t,az negatív lett.majd kb másfél hét múlva még egyet,az pozitív.most már 15 hónapos a kisfiam.
4/9 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni.
2011. márc. 18. 12:36
5/9 anonim válasza:
Hát mindenesetre jól hangzik. :)
6/9 anonim válasza:
Halkan, de örülhetsz! Hangosan, majd a vasárnapi után :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2011. márc. 18. 13:11
9/9 anonim válasza:
Halvány csík is csík! :) Szerintem halkan örülhetsz! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!