Azoktól kérdezném, akik min.5 éves kapcsolatban élnek,30 körüliek (kevéssel felette) és most szeretnének babát. Havonta hány alkalommal szerelmeskedtek?
Kérdező, nálunk pont ez a helyzet, kapcsolat 8éves,én 31, férjem 32, rengeteg a munkája(vannak is gondok bőven)és ezt a kevés együtlétet még megtetézi az,h pcom van.. közeleg a karácsony,amit sajnos úgy élek meg,h megint egy baba nélküli ünnep..
Goma
Sziasztok!
Én 27 a Párom 30 éves. Nálunk azért van szex (szerintem), de a Párom minden nap igényelné. Csak néha annyira nem vagyok rá hangolódva (mármint nem a Páromra, hanem a szexre). Nálunk még az is gond, hogy Ő állandó éjszakás. Jó találkozunk mindennap, mert Én haza érek kb. 17:30 felé és Ő csak 21:30-kor indul otthonról. Igazából csak péntek, szombat alszunk együtt. Heti 1 alkalomnál Nálunk azért több van, kb. 3-4, de van, hogy egy nap többször is. Leszámítva, mikor mensizek (akkor más megoldás van). De Neki ez is kevés. Lehet Én vagyok frigid? Szerintetek? Néha szeretnék csak úgy Hozzá bújni. Meg utálom az "egészségügyi ürítés" dolgot időhiányába. Nekem kellene a hosszú szenvedélyes, vagy gyengéd előjáték, halk romantikus zene, gyergyafény stb. Persze-persze néha kell a "durr bele, adjunk neki" is. Imádom Őt és kívánom is, csak Neki nagyobb sokkal az "étvágya". Egyébként Mi már több, mint 4 éve szeretnénk babát. De mondom, Mi hetente kb. 3x-4x szeretkezünk (minimum).
Babe:)
Igaz, én 25 vagyok, de a párom 32. 9 éve vagyunk együtt.
Nekünk is volt, hogy csak havonta 3-4-szer szerelmeskedtünk, vagy annyiszor sem, ezért átálltam arra, hogy legyen ritka, de emlékezetes. :) Vettem ovulációs tesztet, és amikor pozitív lett, akkor indultam csábító "körútra"... 2 hónap sírós volt így is, de legalább tudtam, hogy jókor voltunk együtt. A 3. hónapban, a pozitív ovuteszt napján megint valami újat kerestem, hát kint a kertben még nem voltunk..., itt volt az ideje... 12 nap múlva ott virított a terhességi teszten a 2 csík. :)
Használj ovutesztet, tartsd titokban, hogy mikor alkalmas az idő, és egyszerűen csak csabíts! Havonta 1-szer lehetünk igazán kreatívak a cél érdekében. :)
14 hetes kismama
Szia.
Én 28, a párom 30, 7 és fél éve együtt, 6 és fél éve házasok. Én már 31 hetes pocakos vagyok, de értem miről írsz. Mikor osszekerültünk, minden nap szexeltünk, mindkettőnknek új volt a helyzet. Aztán egy idő után annyi dolgunk lett, hogy tényleg havi 1-2 alkalom lett a dologból. A párom a cége beindításán és fenntartásán fáradozott, én bizonyítani próbáltam az új munkahelyemen.
Nekünk szerencsénk volt, első hónapban babás lettem, sajnos aztán elvetéltem. Aztán egy picit jobban figyeltünk egymásra, tobb volt a szex is, de mikor újra itt volt az idő, hogy próbálkozzunk, a párom egyszerűen leblokkolt, képtelen volt erekcióra. A végén úgy oldottam meg a dolgot, hogy egyszerűen nem szóltam neki arról, hogy az alkalmak kozül mikor volt pém és mikor kéne valós aktusnak megtorténnie. Úgy láttam, sokat segített rajta, és a pocimban most itt van az eredménye. Nekem már más tészta, mekkora felelősség és valamilyen szinten trauma volt úgy szexelni, hogy most sikerülnie kell...
De ez már régen volt, most élvezzük a terhességet.
Nektek is mihamarabbi babásodást kívánok.
Mi 8 év együttélés után határoztuk el, hogy gyerekünk lesz. (közben összeházasodtuk) Nem jött össze fél évig, majd orvosról orvosra jártam.. nem nyugodtam! Vezettem hőgőrbét, ovu tesztet.. majd kaptam clostit és mivel a sex sem úgy működött már mint az elején, tehát nem olyan rendszerességgel ezér azt lehet mondani, hogy kizárólag a cilusom 11-18. napjáig voltunk együtt minden nap egyszer. Szinte kötelezően, ami ugye meg is nehezítette e dologat. Elmentem venni magamnak szexibb fehérneműket, estére "felöltöztem" a férjemnek, hiszen neki nagyobbat kell produkálnia mint nekem.. gondoltam. Nekünk kell az a sperma a gyerekhez, míg a petesejt ugyebár pihen azt nem kell előhozni!! :))
Így a 2. hónapban terhes lettem, de ezek a kötelező együttlétek már neki is nagyon fárasztóak voltak, volt hogy nem is volt kedvünk egyáltalán de a cél szentesíti az eszközt. Ezt tudta ő is én is...
Elég nehéz volt meg kell hagyni!!!
Szerintem minden felfogás és gondolkodás kérdése...
Én 36 vagyok, férjem 27 és már 7 éve vagyunk együtt és 2éve házasok is vagyunk.
Mi év eleje óta "gyúrúnk" a gyerekre, ami azt jelenti, hogy sokkal többet vagyunk együtt és mivel nem tudom tutira, hogy mikor van az ovum napja, ezért mensi után naponta akciózunk. (ezt a férjem számon is tartja és követeli is :D)
Minket ez nem terhel meg, viccesen fogjuk fel, hogy már megint kell!! KELL!!! Ez jó :)
De aztán ahogy elkezdjük, már a szenvedély vesz erőt ratjunk és nem a KELL érzés...
Szal csak lazán, így legalább a pasi sem a kényszert érzi.
Hogy miért nem jön a gyerek, nos az más kérdés. Ha most nem lettem terhes, akkor kezdjük a kivizsgálást, de bízom benne, hogy nem kerülünk oda!!!
Lányok nem szabad hagyni, hogy ellaposodjon egy kapcsolat. Minden csak a nőn múlik! Nekünk kell okosabbnak lenni!!!
BOCSI elírtam, nem naponta, hanem KÉTnaponta vagyunk együtt!!!
utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!