Depo-Provera injekcióval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?!
Bocs, de off-olni fogok.
A kérdésedre nem tudom a választ, de nekem most írta fel a doki, csak sok rosszat hallottam róla, és még nem mertem beadatni. Az infók mind másodkézből származtak, így arra kérlek írd le nekem a tapasztalataidat.
Vérzés, mellékhatások, bármi.
Én már biztosan nem szeretnék több gyereket, így ez a része számomra nem bír jelentőséggel.
Még egyszer bocsi!
Szia! De jó, hogy máris van itt valaki! Be ne adasd kérlek!!!!! Nekem két csemetém van, pici a második, úgy gondoltam akkor, hpgy nem szeretnék harmadikat. Az orvos simán felírta, 2x adattam magamnak be, a legutolsót tavaly júniusban. De hát fordult a kocka, mégis szeretnénk harmadikat, de nagyon. Az injekció hatása elvileg tavaly szeptemberben már lejárt, azóta yangee-t szedtem. Abbahagytam 5 hónapja, de nem jön a baba.
Az injekció hatására fél évig egyáltalán nem volt menzim, szó szerinti dühkitöréseim voltak, törni-zúzni tudtam volna. Nagy hiba volt, mert mindkét gyerekemmel azonnal elsőre teherbe estem. Szóval, bocs a hosszú magyarázatért, de te ne kövesd el ezt a hibát, ha akarsz, ha nem gyereket. Nemhiába 1600 Ft a három havi adag.Megkérdezhetném mennyi idős vagy?
Beszéltünk itthon erről a lehetőségről is, de valahogy egyikünknek sem tetszik. Nem tudom miért, valahogy zavaró az a gondolat, hogy ez mennyire végleges. Jó kis ellentmondás mi? Nem akarok több babát, de a lehetőségét mégis meg akarom tartani.
Gondolkodtam már a hormonos spirálon is, az jó megoldás lenne, csak most sok hirtelenjében az az 50000Ft. De a szurival kapcsolatban már döntöttem a segítségeddel, és eltéptem a receptet. köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!