Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek a testépítés sport?

Szerintetek a testépítés sport?

Figyelt kérdés
Kérek érveket ellene és mellette!

2013. jan. 25. 22:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
de látod, előbb azt mondta,hogy a séta az nem sport, aztán meg azt, hogy ő sportol, mert többek között gyalogol....de arra még mindig nem adott értelmes választ, hogy vajon miért is ne lenne a testépítés is sport.
2013. jan. 28. 18:30
 52/55 A kérdező kommentje:

"de látod, előbb azt mondta,hogy a séta az nem sport, aztán meg azt, hogy ő sportol, mert többek között gyalogol...."

Tényleg? Ennyire nem érzed az iróniát?

A testépítést meg azért nem tartottam sportnak, mert csak.

2013. jan. 28. 18:35
 53/55 A kérdező kommentje:
Csak csak csak csak csak!!!!!
2013. jan. 28. 18:35
 54/55 anonim ***** válasza:

Figyelj csak, én sem szeretem a testépítést, és sok testépítőt sem, mert az a tapasztalatom, hogy 80%-uk nagyképű bunkó, ettől függetlenül elismerem, hogy igenis sport. Sőt, mi több, egy elég nehéz sport. Kitartást és éveken át tartó kemény munkát igényel.

Embereket itélni meg főleg nem amiatt fogok, hogy mit sportol. Engem az érdekel, hogy milyen személyiség, nem az, hogy mit csinál. Ismerek napi szinten crack-et szívó embert, akit mindenki megvet, holott értékes személy, csak lecsúszott. Jóba vagyok vele, ezért sokszor furán néznek rám.

Egy szó mint száz: a testépítés minden szempontból sport, és ezt hiába tagadod, akkor is így van.

2013. jan. 29. 21:09
 55/55 stellaz ***** válasza:

"szerintem bármilyen sportból is csak az tud megélni, aki nagyon profi adott sportban...a többiek kénytelenek dolgozni is mellette.:"

Kivéve foci :-)

Ha

2019. jan. 12. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!