Szerintetek a testépítés sport?
Azért hülyéztelek le, mert egész egyszerűen az vagy.
Felsoroltak több érvet, te meg le tudod azzal, h hülyeség...
Ez mennyire értelmes hozzáállás?
Emellé kis sértődöttséget is érzek a mondataidban, gondolom te vagy az, akit suli után a gyúrósok rendszeresen elpáholtak...
De megértem őket:)
Én semmire nem mondtam, hogy hülyeség.
Amit te sértődöttségnek érzel a mondataimban az valójában álláspontom megingásának palástolása lehet.
Egyébként nem küszködtem alkatomból adódó problémákkal. Én is szeretek erős lenni. Én is fogtam már súlyzót. S valóban, én is utálom, ha megkérdezik, gyúrok-e? Erre a kérdésre kidolgoztam egy igazán humoros kis párbeszédet még középiskolában:
-Csá! Gyúrsz?
-Ja.
-Csak mer' nem látszik...Höhööö
vagy
-Csá! Gyúrsz?
-Nem.
-Höhöhöö, nem is látszik.
Továbbá rájöttem egy (számomra) végső igazságra:
Lehet valaki erős anélkül, hogy gyúrna.
Nem testépítő az, aki gyúr.
A testépítés sport.
A gyúrás nem.
Ebből kifolyólag helyesbíteném kérdésem:
Szerintetek a gyúrás sport?
Nagyon köszönöm, hogy meggyőztetek! Valóban tájékozatlan voltam e téren. Hála azoknak, akik a jó modor és az érvek eszközével felvilágosítottak!
kérdező balra el
Az biztos, hogy én sportoló vagyok, mert minden nap gyalogolok vagy biciklizek 12 km-t, hetente egyszer futok 10 km-t, fekvőzök naponta és gyakorlok a hangszeremen. Mindezek pedig az életem szerves részei. Tehát: sportoló vagyok.
Jól lesarkítottam ahol csak tudtam. A kedvetekért.
Nagyon köszönöm, hogy meggyőztetek! Valóban tájékozatlan voltam e téren. Hála azoknak, akik a jó modor és az érvek eszközével felvilágosítottak!
kérdező balra el
Ez kb. arra volt jó, hogy vasárnap 5 oldalon kersztül egy olyan kérdésre válaszoltunk páran, amire már a kérdező megadta a választ is. A testépítés is sport. Meg tudtuk, hogy mivel a kérdező xy km-et fut, és bicajozik, neki valószínűleg az a sport, és neki a testépítés nem sport.
Szerencsére ismét hétfő van. Jöhetnek a következő kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!