Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek a testépítés sport?

Szerintetek a testépítés sport?

Figyelt kérdés
Kérek érveket ellene és mellette!

2013. jan. 25. 22:36
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Az akaraterővel meg ne gyertek nekem. Legalább kell akkora akaraterő ahhoz, hogy leülj tanulni vagy felkelj hajnalban és elmenj dolgozni.

A testépítéshez aligha kell tehetség, míg a többi sporthoz nélkülözhetetlen. Testépítő akárki lehet, akinek van elég pénze.

2013. jan. 26. 22:54
 22/55 anonim ***** válasza:
jaj, de buta vagy. a kardió az egy mozgás fajta, vagy nem is tudom, hogy hívjam, nem egy darab sport, hanem van olyan sport, ami kardió, meg van más is. nem önmagában sport.
2013. jan. 26. 23:20
 23/55 anonim ***** válasza:
na, a végét most olvastam. miért is csak testépítő lehet akárki, és hogy függ ez össze a pénzzel? biciklis is lehet akárki, meg evezős is, meg futó is, meg úszó is. és igenis jobban kell kitartás, mint a sulihoz, meg a munkához, előbbiek ugyanis kötelezőek, a sport meg nem. azt a saját szakálladra csinálod, mit gondolsz, az olimpiai bajnokok pl. nem maradtak volna szívesebben otthon, az ágyikójukban aludni, vagy a kanapén olvasni, pihenni edzés helyett?
2013. jan. 26. 23:22
 24/55 JayC ***** válasza:

tulajdonképpen akkor most meg kéne győznünk, hogy a testépítés egy sport. ha ezt magadtól nem látod be, akkor senki nem fog győzködni, szerintem a kutyát se érdekli hogy mit gondolsz.

testépítéshez szerinted csak pénz kell, se kitartás, se akaraterő. ezért olyan izmos minden gazdag ember, mert az izmot kilóra adják, mi? :)

2013. jan. 26. 23:32
 25/55 anonim ***** válasza:
amúgy, azt mondtad, várod az érveket, ellenérveket. érv volt már sok, ellenérvet még egyet se hallottunk...
2013. jan. 26. 23:45
 26/55 anonim ***** válasza:
Nem lehet bárki még pénzzel sem testépítő. Lennie kell egy jó genetikának és ebbe beletartozik, hogy szimmetrikus is legyél és könnyen pakolj fel izomtömeget. Sok ember még rengeteg koxal sem lesz nagyon izmos és akkor még a szimmetria is ott van. Nagyon eldönt mindent az egyéni adottság, nem elég a lóvé. Ennyit erről. De ha ennyire nem értesz hozzá kérdező, akkor kevés vagy, hogy te itt lehúzzál egy SPORTOT és ahogy JayC is írta, a kutyát nem érdekli, hogy te mit gondolsz!
2013. jan. 27. 07:07
 27/55 anonim válasza:

"Törekszik a testépítés az esztétikai gyönyör elérése mellett más értékekre?"

Már itt tudtam, h egy hülyével lesz dolgunk:)

Egyébként a dopping mindenhol jelen van, csak itt "látszik" a legjobban.

2013. jan. 27. 10:16
 28/55 anonim ***** válasza:

#tegnap 13:08, JayC

Most, kérlek, egyik haverommal épp a baseball-t gyakoroljuk. Egész jól haladunk, már minden 2. ütésünk eltalálja a labdát. :D

Egyébként ne úgy értsd, hogy konkrétan olyat csinálok, amit senki más nem. Szeretek focizni, kosarazni, sőt, ha épp előkerül, akkor súlyzózok is itthon. Egyszerűen azt untam meg, hogy lementem a terembe, és sok csicska 14 éves vagánykodott a 25-ös karjára, meg a kockahasára (ami egyébként csak azért volt kocka, mert kb 20 kilósak voltak), hogy ők mekkora izomállatok. Inkább nekiálltam itthon fekvőtámaszozni, húzódzkodni (vagy c-vel kell írni? xD). Ez van, feltűnési viszketegségem van, nem szeretek beállni bégetni a birkák közé. (Félre ne értsd, nem birkák a testépítők, csak annyi van belőlük, hogy le a kalappal.) Amúgy meg valóban drága sport, sajnos családom is van, meg egy csomó más dolog is, amit szeretek csinálni, és nem fértek volna bele a keretbe a kaják, a különböző kiegészítők, satöbbi.

Remélem, kielégítő választ kaptál a kérdésedre. :)

2013. jan. 27. 11:28
 29/55 anonim ***** válasza:

A testépítéshez aligha kell tehetség, míg a többi sporthoz nélkülözhetetlen. Testépítő akárki lehet, akinek van elég pénze.

Ez a gondolatmenet egy kissé "sántít". Tehetség mindenhez kell a testépítéshez is. A pénz pedig sajnos minden sporthoz kell. Lásd golf, lovaglás szintén sportok és igen drága sportok.

2013. jan. 27. 12:53
 30/55 A kérdező kommentje:

Nos, úgy látom, csak én hozok fel ellenérveket a testépítés sport mivolta ellen, és ezt gyakorlatlan módon teszem.

Engem meg lehet győzni sok értelmes érvvel (amire volt egy-két példa), de a "hülye vagy" mondatok nem hatnak rám meggyőző erővel.

Egyszóval én kérdezősködnék tovább. Kérlek titeket, hogy megtört álláspontom figyelembe vételével válaszoljatok.

Egy olimpiai sportot űző sportoló egész életét kitölti a sport. Mennyire tudja lekötni ugyanez egy testépítő mindennapjait illetve marad-e ideje mindezek mellett dolgozni, mert mint említettük, sok másikkal egyetemben ez nem olcsó sport?

Egy profi testépítő meg tud élni ebből? Mennyire támogatja az állam?

2013. jan. 27. 13:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!