Szerintetek a testépítés sport?
Az akaraterővel meg ne gyertek nekem. Legalább kell akkora akaraterő ahhoz, hogy leülj tanulni vagy felkelj hajnalban és elmenj dolgozni.
A testépítéshez aligha kell tehetség, míg a többi sporthoz nélkülözhetetlen. Testépítő akárki lehet, akinek van elég pénze.
tulajdonképpen akkor most meg kéne győznünk, hogy a testépítés egy sport. ha ezt magadtól nem látod be, akkor senki nem fog győzködni, szerintem a kutyát se érdekli hogy mit gondolsz.
testépítéshez szerinted csak pénz kell, se kitartás, se akaraterő. ezért olyan izmos minden gazdag ember, mert az izmot kilóra adják, mi? :)
"Törekszik a testépítés az esztétikai gyönyör elérése mellett más értékekre?"
Már itt tudtam, h egy hülyével lesz dolgunk:)
Egyébként a dopping mindenhol jelen van, csak itt "látszik" a legjobban.
#tegnap 13:08, JayC
Most, kérlek, egyik haverommal épp a baseball-t gyakoroljuk. Egész jól haladunk, már minden 2. ütésünk eltalálja a labdát. :D
Egyébként ne úgy értsd, hogy konkrétan olyat csinálok, amit senki más nem. Szeretek focizni, kosarazni, sőt, ha épp előkerül, akkor súlyzózok is itthon. Egyszerűen azt untam meg, hogy lementem a terembe, és sok csicska 14 éves vagánykodott a 25-ös karjára, meg a kockahasára (ami egyébként csak azért volt kocka, mert kb 20 kilósak voltak), hogy ők mekkora izomállatok. Inkább nekiálltam itthon fekvőtámaszozni, húzódzkodni (vagy c-vel kell írni? xD). Ez van, feltűnési viszketegségem van, nem szeretek beállni bégetni a birkák közé. (Félre ne értsd, nem birkák a testépítők, csak annyi van belőlük, hogy le a kalappal.) Amúgy meg valóban drága sport, sajnos családom is van, meg egy csomó más dolog is, amit szeretek csinálni, és nem fértek volna bele a keretbe a kaják, a különböző kiegészítők, satöbbi.
Remélem, kielégítő választ kaptál a kérdésedre. :)
A testépítéshez aligha kell tehetség, míg a többi sporthoz nélkülözhetetlen. Testépítő akárki lehet, akinek van elég pénze.
Ez a gondolatmenet egy kissé "sántít". Tehetség mindenhez kell a testépítéshez is. A pénz pedig sajnos minden sporthoz kell. Lásd golf, lovaglás szintén sportok és igen drága sportok.
Nos, úgy látom, csak én hozok fel ellenérveket a testépítés sport mivolta ellen, és ezt gyakorlatlan módon teszem.
Engem meg lehet győzni sok értelmes érvvel (amire volt egy-két példa), de a "hülye vagy" mondatok nem hatnak rám meggyőző erővel.
Egyszóval én kérdezősködnék tovább. Kérlek titeket, hogy megtört álláspontom figyelembe vételével válaszoljatok.
Egy olimpiai sportot űző sportoló egész életét kitölti a sport. Mennyire tudja lekötni ugyanez egy testépítő mindennapjait illetve marad-e ideje mindezek mellett dolgozni, mert mint említettük, sok másikkal egyetemben ez nem olcsó sport?
Egy profi testépítő meg tud élni ebből? Mennyire támogatja az állam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!