Mitől lesz valaki testépítő? és abban jó?
valakinek ez az egész élete hogy gyúr, egy csomó színész meg egy év alatt ugyan úgy kigyúrja magát egy szerep miatt.. mitől lesz valaki testépítő??
pl Zyzz miért olyan jó?? láttam képeket amikor más gyúrósokkal pózol és kb ugyan olyan testük van....
Ja, hogy nem tudod miért lesz heresorvadás? De a vita meg megy velem azért.:)
Nos, mivel kívülről megy a tesztoszteron a koxal, így idővel leáll a herék termelődése, mivel az agyalapi mirigy azt a parancsot adja, hogy nem kell termelni, mert van elég.
De holnap majd leírom részletesen, ha érdekel, mert mér csak mobilon vagyok.
Montez
az tudtam hogy az okozza a kérdés inkább a többi mellékhatásra irányult.
amúgy nem vitatkozok veled nem is nagyon értek hozzás csak ami eszembe jut megkérdezem ://
de érdekelnének :DD
amúgy durva, és kissé illúzió romboló, de azt azért nem gondolom hogy nem létezik élsportoló, és izmos színész kox nélkül....
olvasva a hormonról, úgy tűnik bennem alapjáraton "túlteng" úgyhogy tutkó nem nyomkodnák még pluszba magamba :DD
OFF
Montez, úgy tudom Robi felakasztotta magát. utóbbi időben elég sokan megutálták, elvileg ezért történt, aztán hogy mi van a dolgok mögött..már nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!