Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők: marhahúsnak...

Testépítők: marhahúsnak melyik részét ajánlott elkészíteni testépítő szempontból?

Figyelt kérdés

Múltkor vettem egy fehérpecsenyét, de a hentes mondta, ezt csak párolni érdemes. Megcsináltam, de olyan szaga volt, mint a pathológián, én egy falatot nem ettem belőle.

Csak unom már csirkét és tonhalat és néha megkívánom a marhahúst, főleg edzés után, gondolom a magas vas és kreatin tartalma miatt.

Na de melyik részét lehet sütni, vagy kisebb darabokban elkészíteni?

Szóval nem akarok főzni se párolni mert úgy nem tudom normálisan elkészíteni.


2013. jan. 17. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Bélszín, hátszín. A bélszín lenne jobb, csak k.rva drága :D
2013. jan. 17. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!