Ez igaz lehet? (testépítő kajálás)
Néztem az egyik BBTV adást és azt mondta benne Bunny, hogy vannak jó és rossz inzulinérzékenységű emberek. A jók azok nem híznak(szálkásak) el a rossz minőségű kajáktól sőt még azt is tudják izomra építeni. És vannak a rosszak amik pont ezek ellenkezője. Én a jókhoz tartoznék? Mert akármilyen fos kaját eszek zsírosat akármit akkor is szálkás vagyok nem hízok a rossz kajáktól. Nem egészen jó kajálással 4 hónap alatt 9kg jött fel és így is szálkás vagyok(eres) és nem zsíros. Pedig 1 nap csak 1 adag fehérjét ittam és a kajám elég sz@r volt ahhoz képest amilyen jó lehetett volna.
természetesen ebből nem azt akarom kihozni hogy hogyha össze vissza zabálok mindent akkor az jó e tömegeléshez. csak nem eszek mindig csirkemellet. de figyelek arra hogy fehérje tartalmú ételt egyek ahogy eddig is(sok húsféle,tojás,sajtok,túró, stb..)
A a fő kérdés én is a jó csoportba tartoznék?:O
Na ezt ezeket nem csinálom:D Ez a veszély nem áll fenn:D
Köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!