Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez igaz lehet? (testépítő...

Ez igaz lehet? (testépítő kajálás)

Figyelt kérdés

Néztem az egyik BBTV adást és azt mondta benne Bunny, hogy vannak jó és rossz inzulinérzékenységű emberek. A jók azok nem híznak(szálkásak) el a rossz minőségű kajáktól sőt még azt is tudják izomra építeni. És vannak a rosszak amik pont ezek ellenkezője. Én a jókhoz tartoznék? Mert akármilyen fos kaját eszek zsírosat akármit akkor is szálkás vagyok nem hízok a rossz kajáktól. Nem egészen jó kajálással 4 hónap alatt 9kg jött fel és így is szálkás vagyok(eres) és nem zsíros. Pedig 1 nap csak 1 adag fehérjét ittam és a kajám elég sz@r volt ahhoz képest amilyen jó lehetett volna.

természetesen ebből nem azt akarom kihozni hogy hogyha össze vissza zabálok mindent akkor az jó e tömegeléshez. csak nem eszek mindig csirkemellet. de figyelek arra hogy fehérje tartalmú ételt egyek ahogy eddig is(sok húsféle,tojás,sajtok,túró, stb..)

A a fő kérdés én is a jó csoportba tartoznék?:O

2013. jan. 12. 19:46
 1/4 poiu ***** válasza:
Igen, de el tudod rontani. A zsíros kaja inzulin szempontból nem számít, sőt kifejezetten jó, mert nem emeli az inzulin szintet. Ha éveken át sütivel, tésztával, kólával tömöd magad, kialakulhat az inzulin rezisztencia és kapkodhatsz. A legtöbb kövér ember szálkás fiatalként kezdte.
2013. jan. 12. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Na ezt ezeket nem csinálom:D Ez a veszély nem áll fenn:D

Köszi:D

2013. jan. 12. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínű szerencsés vagy ilyen téren, de az is benne van, hogy az elején mindenki izmosodik szar kajától. De persze ha szar lenne az anyagcseréd, már eddig is híztál volna zsírban.
2013. jan. 13. 00:28
 4/4 poiu ***** válasza:
A zsír csak akkor hízlal, ha többet eszel, mint amit elégetsz. Ha a zsírt zsíros cupákokkal veszed fel, akkor fehérjét is viszel be. Ha nem sok cukrot, keményítőt fogyasztasz, akkor szerintem ez OK, ameddig fejlődsz.
2013. jan. 13. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!