Mitől lesz valaki testépítő? és abban jó?
valakinek ez az egész élete hogy gyúr, egy csomó színész meg egy év alatt ugyan úgy kigyúrja magát egy szerep miatt.. mitől lesz valaki testépítő??
pl Zyzz miért olyan jó?? láttam képeket amikor más gyúrósokkal pózol és kb ugyan olyan testük van....
én megmondtam :D
OFF:
most halál komolyan kérdezlek Montez. A 27 éved alatt amit edzéssel töltöttél eddig soha nem gondoltál arra hogy versenyre menj? Soha nem fordult meg a fejedben az hogy most egy kis ez+az és aztán egy verseny háta lesz valami?
XDXD
több koxoló ismerösöm van mint aki gyúr.... szerintem undorító dolog....
vannak akiknek napi rutin arról mesélni nekem hogy miket nyom a seggébe....(vénásan :DD) meghogy miféle zselatint nyomott be és hogy hova.... közben még konditermet sem látott és olyan teste van mint a húgomnak....
16
impasibru
De attól még simán kaphatsz valami ajándékot, mint induló, vagy mint külön díjas:D
Nem lehet tudni:)
Mert nincs olyan versenye, ahol "csak" naturálok indulnak?
Egyébként a kox egy hamis illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!