Plusz súllyal, vagy csak saját testsúllyal?
Figyelt kérdés
Húzódzkodom és fekvőtámaszozok itthon, valamint úszni járok, nyáron letekerek pár km-t.
Egy ideje már ráálltam arra, h 3x húzódzkodok 5-öt bicepszre, hátra, széles vállra. (Tehát mind a három alkalommal 5-5-5.)
Mivel lenne könnyebb erősödést elérni:
1, Ha megtartom az 5-ös egységet, de aggatok magamra plusz súlyt (pl 5 kg-val egész jól megy)?
2, Ha 5 helyett ráállok mondjuk 8-10-es szériára, súly nélkül csak saját testsúllyal?
Ja, 30 éves férfi vagyok, 190 cm magas és 72 kg. A bicepszem körmérete 35 és 38 cm (a bal javára...kicsit féloldalas vagyok :S születésem óta).
2012. dec. 21. 18:03
21/22 SSanchez válasza:
Ezért volt furcsa:) Én vagyok Montezre féltékeny? Fejtsd ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!