Plusz súllyal, vagy csak saját testsúllyal?
Húzódzkodom és fekvőtámaszozok itthon, valamint úszni járok, nyáron letekerek pár km-t.
Egy ideje már ráálltam arra, h 3x húzódzkodok 5-öt bicepszre, hátra, széles vállra. (Tehát mind a három alkalommal 5-5-5.)
Mivel lenne könnyebb erősödést elérni:
1, Ha megtartom az 5-ös egységet, de aggatok magamra plusz súlyt (pl 5 kg-val egész jól megy)?
2, Ha 5 helyett ráállok mondjuk 8-10-es szériára, súly nélkül csak saját testsúllyal?
Ja, 30 éves férfi vagyok, 190 cm magas és 72 kg. A bicepszem körmérete 35 és 38 cm (a bal javára...kicsit féloldalas vagyok :S születésem óta).
Huh, kissé elharapództak a válaszok! :D
Nos, nem a következő Schwarzenegger szeretnék lenni, pusztán erősödni valamennyit a jelenlegihez képest!!! (A kérdésben leírtam minden fontos adatomat.)
Ahogy írtam az ötös szériám, ma már nem fáraszt le annyira (hetente 4-5 alkalommal tolom, ha annál kevesebbel, akkor viszont már megerőltető). Plusz 5 kg-s súllyal viszont egész jó volt az ötös széria. Megpróbálom súly nélkül a 8-10-es ismétlést (amúgy sem találtam még jó megoldást a súly magamon való tárolására, hátizsákban a hátamon meg kalimpál ahogy felhúzom magam, vagy éppen leereszkedem).
Egy karral kizárt, h menne a fekvő, de még a húzódzkodás is. Talán csüngeni tudnék egy karral a vason, azt is maximum balból, mivel a jobb amúgy is gyengébb sajnos.
Ssancez! Nem rám, hanem Montezve:)
Rám nem is lehetnél pusztán már csak azért sem, mert nem tartozunk egy nembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!