Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi időbe telik, hogy így...

Mennyi időbe telik, hogy így kigyúrjam magam?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 5. 23:12
1 2 3
 11/25 NagyonGonosz ***** válasza:
Naturálban nem fog menni, profi szinten meg nagyobb is lehetsz.
2012. nov. 6. 10:27
 12/25 NagyonGonosz ***** válasza:

Amúgy természetesen jópár év.

Mondjuk ha azt nézed Bereczki 89-es 17 évesen 2006-ban kezdte azt hiszem 70 kilóról és most 100 kiló körüli versenysúlya van. (off szezonban meg 130)

Az a durva, hogy én kb már akkor is láttam amikor elkezdett edzeni és most kib@aszott nagy lett, pedig "csak" 6 év telt el.

2012. nov. 6. 10:56
 13/25 anonim ***** válasza:
és Bereczki Krisztián naturál? Én kételkedek.
2012. nov. 6. 13:56
 14/25 anonim ***** válasza:
Bereczki természetesen nem naturál. :) Ha a naturál genetika határaira kíváncsi valaki, akkor nézegessen Illés Norbiról vagy Lénárd Lajosról képeket. Persze nekik kivételesen jó a genetikájuk, a többség nem fogja elérni azt a szárazságot akkora a tömeggel.
2012. nov. 6. 14:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Facebookon a scitec magyarország oldalát szoktam nézegetni és talán nem is olyan régen olvastam ott, hogy Illés Norbert írt ki valami olyasmit, hogy mivel olyan szép ez a nap ezért a koxot se veszem be, ha nem is pont ezt de ez volt az értelme. Hát nem tudom, hogy van ez, én is csak néztem, hogy akkor mi van. De Lénárd Lajosról én is teljesen kimerem állítani, hogy naturál és Norbiról is ellehet mondani, ha ránézünk(nem sugallja azt a benyomást, hogy ő már nem naturál).
2012. nov. 6. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Bereczki Krisztián

biztoan nem naturál

2012. nov. 6. 14:50
 17/25 anonim ***** válasza:
ezt mondom én is. arra kíváncsi lennék, hogy ha valaki olyan aki annyira nem ért ehhez a sporthoz megkérdezné mondjuk Vörös Zolit, hogy naturál e akkor mit mondana. biztos láttátok a tv-ben még mikor Molnár Petit kérdezték meg. A baj csak az, hogy a legtöbb ember azt nem tudja, hogy élsportban anélkül nem is lehet érvényesülni. Na meg amikor beszéltek erről és a monitoron Greg Valentino képe.. -.- gondolom fogalmuk sincs arról, hogy mi az a synthol
2012. nov. 6. 14:55
 18/25 JayC ***** válasza:

az ugye 1értelmű h krisz nem naturál.

viszont illés norbi se az, mert növizik/zett. lénárd lajos nem tudom mit csinál, lehet szimplán csak genetic freak.

2012. nov. 6. 15:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sem naturál, de Norbi sem.
2012. nov. 6. 15:02
 20/25 anonim ***** válasza:
Ilyen téren Dudám Ádámról mit gondoltok?
2012. nov. 6. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!