Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő haladó edzésterv?

Testépítő haladó edzésterv?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Át szertnék térni az A-B-A edzéstervről a haladó osztot edzésre amelyben egy izmot egy héten csak egyszer edzek (kivétel has, vádli). Ez így megfelelő lenne alapnak (a gyakorlatokat váltanám hetente)

Hétfő: Mell-váll:

Fekvenyomás 12, 10, 8

Fekvenyomás ferdepadon 12, 10 8

Tárogatás 3×10

Vállból nyomás 3×10

Oldalemelés 3×10

Oldalemelés döntött törzzsel 3×10

Vállvonogatás 3×10

Has

Szerda: Láb tricepsz:

Guggolás 12, 10, 8

Lábhajlítás 3×10

Lábnyújtás 3×15

Vádli állva 3×20

Csigás letolás 3×10

Koponyatörés 3×10

Tolockodás szűken 3×12

has

Péntek: hát-bicepsz

Mellhez húzás 3×12

Döntött törzsű evezés 3×10

evezés csigán 3×10

hiperhajlítás 3×20

Bicepsz scott padon 3×10

Kalapács bicepsz 3×10

Bicepsz állva 3×10

has

Köszönöm a válaszokat (étrend rendben van)

2012. okt. 29. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez rendben van, ha a láb mellett még van erőd a tricepszre. Én külön napon szeretem edzeni, de sokan végzik így, egy kisebb izomcsoporttal együtt.

Talán a háthoz én tennék húzódzkodást is, az nálam alapgyakorlat. De amúgy jó ez.

2012. okt. 29. 09:20
 2/6 A kérdező kommentje:
oké akkor ez lesz. Egy hülye kérdés még ha lehet: ahol nem piramisban dolgozom ott mindhárom gyakorlatot azzal a súllyal csináljam?
2012. okt. 29. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Az is jó, de az is, ha picit csökkented a súlyt, ha már nem megy a 8-10 ismétlés. Viszont akkor már az egy fél piramis.:) Szóval mindegyik módszer jó, a lényeg, hogy hetente változtass valamit.
2012. okt. 29. 09:41
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. okt. 29. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Mell-tricepszet (ezek összekapcsolódnak fekvenyomásnál fekvőtámasznál) én inkább 1 napra raknám és váll-láb lenne a másik.
2012. okt. 29. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy. Sokan meg mell-bicecpsszel fejlődnek, én is.

A mell-váll is összekapcsolódik, mivel a mellnél a váll elülső része is bedolgozik. De nem is ez a lényeg. Nincsenek kőbe vésett edzéstervek, sőt az a legjobb, ha idönként váltunk. Itt egy jó kis cikk erre: [link]

2012. okt. 29. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!