Étrend nélkül lehet izmosodni?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha gyúrok és csak kicsit figyelek oda hogy több fehérjét vigyek be.2012. okt. 25. 22:19
1/20 anonim válasza:
a kérdés kb ilyen.
vettem egy kocsit.
ha nem tankolok bele benzint,attól azért még megy?
nem.
ha nincs benne benzin akkor nem megy:D.
2/20 anonim válasza:
lehet, én is úgy toltam fél évig. :DD fekvenyomásba fejjebb jöttem 7 kilót. fél év alatt. lófasz :D
aztán elkezdtem étrendezni....
3/20 anonim válasza:
ja és egészségtelen is fehérje nélkül. az is előfordulhat, hogy gyengébb leszel, persze ha minden nap zsíroskenyeret eszel lilahagymával napi 5* ;)
4/20 anonim válasza:
Egy ideig és nem nagy ütemben. De jobb lenne jó étrenddel.
6/20 VVMMvvmm válasza:
Én tudtam izmosodni étrend nélkül.Teljesen normál kajálással. Kb. ugyanannyit ettem mint korábban és ugyanazt, csak annyi volt a változás, hogy edzettem
(nem túl sokat).Akkor valamiért csak felmentem 65 kg
testsúlyról 90-re.
De nem mondom azt, hogy ez követendő és modern példa.
Viszont igaz.
7/20 anonim válasza:
szerinted? kb úgy, mint fäsz nélkül bäszni...mert az izom az levegőből lesz..
8/20 anonim válasza:
Szerintm a kérdésedben benne is van a válasz. Étrend nélkül igazából nem fog menni.
9/20 anonim válasza:
attól függ hogy zöldséget főznek otthon vagy minden nap 2 kiló húst 2kiló rizs-el vagy krulival
10/20 anonim válasza:
A fehérje nem növel izmot.A fehérje regenerálja az izomzatot.Bevihetsz több fehérjét,de ne ettől várd,hogy izmosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!