Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék izmosodni...

Hogyan tudnék izmosodni otthon, milyen gyakorlatokat végezzek és mennyit, kondigépek nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én egy 15 éves srác vagyok, 50 kg-mal és 173 cm-rel...Egyáltalán nem vagyok izmos, sőt, sovány vagyok. Mindenképpen hízni+izmosodni szeretnék, méghozzá mindenhol (vádli, mellizom, bicepsz, fenék, szóval tényleg minden). De elég szégyenlős vagyok, így csakis otthoni módszereket szeretnék alkalmazni. Ebben kérném a segítségeteket, hogy milyen gyakorlatokat végezzek a cél elérése érdekében. Kitartás és akaraterő van bőven, ne kíméljetek!! Minden válaszolónak nagyon szépen köszönöm tanácsait!!

(Azt hiszem nem árulok el nagy titkot; lány van a háttérben!)

2010. jan. 5. 16:22
 1/5 anonim válasza:
minden nap 25 db fekvőtámasz 25db felülés meg egykezes sulyók ha vannak othon stb ha megy több akkor többet . [link] ...... ebből a kisvideobol biztos van ojan amit othol is kitudnál használi
2010. jan. 5. 16:53
 2/5 anonim válasza:
Lány ne akarjon izmos lenni, elég ha hízol kicsit formásodsz, 5-8 kg + al már bőven jo vagy.Táplálkoz jól, sok főtt kaja zöldségek és ne ilyen szendvics meg ehez hasonlo dolgok kenyértöl nem hizik az ember, zsíros cukros ételeket is kerüld rendes kajálás a legfontosabb am jo ha fekvözöl, azért 100at nem baj ha nemfogod elérni attól az edzésprogitól amit elöbb linkelt a válaszoló:D
2010. jan. 5. 17:05
 3/5 anonim válasza:
JAJ GEC :D azt férreértetem azthitem te vagy lány :D bocsi:D
2010. jan. 5. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

fekvőtámasz --> [link]

felülés --> [link]

Ezeket a programokat csináld végig megéri, én is ezeket csináltam kondizás előtt

Felhúzás(fordított fogás)(bicepsz)4x10

Felhúzás széles fogással(hogy hátra menjen)4x10

Ezeknek a számát növelheted

Ezekkel a gyakorlatokkal szinte az egész felsőtested megedzed.

Lábra nem nagyon tudok.

2010. jan. 5. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
LoL amugy én is 173 cm vok csak én 65 kg-val :D
2010. jan. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!