Milyen, otthon is végezhető erősítő gyakorlatokat ajánlotok?
Szóval olyanokra gondolok, amikhez nem kellene külön kondigépeket venni, hanem amikhez elég lehet néhány olcsóbb, otthon is fellelhető segédeszköz. Pl egy masszívabb rúd a húzódzkodáshoz.
Esetleg tudna valaki olyan gyakorlatsort írni, ami rendesen átmozgatja az egész testet, vagy hol nézhetnék ilyennek utána?
A fekvőtámasz csodákra képes min. napi 60-80 db szabályosan egyenes testtel.
Elég egy egykezes súly is, nekem pl. 21kg-os volt tárcsánként 2.5kg-osak a tengelye bordázott hogy ne csússzon és a súlya 1kg, ez elég sokáig, mikor már egy kézzel megtudsz majd tartani 60kg-ot akkor már kevés lesz ez a kis készlet :D
Én már elég régen csináltam de volt állva emelés egy kézzel a másikba is volt súly hogy ne dőljek el ill az arány meglegyen ezt 16kg-al csináltam, utána ülve bicepszeztem 16-al, majd állva volt oldalra emelés 11kg-al egyszerre magam előtt középről indítva, majd állva bicepsz egy kézzel vagy felváltva jobb-bal, volt hanyatt fekve egyszerre emelés 16-al (jobbra balra kitártam a kezem és magam fölé emeltem a súlyokat, végül is ez tárogatás volt) meg volt felülés is.
Ez mellé vami olcsó de nem káros testépítő szert is lehet szedni amibe a fehérje és szénhidrát majdnem egyenlő, amibe több az csak felfúj és nem tartós.
Ma már nem vagyok benne de régebben masterpro-50-et használtam hogy az most milyen nem tom de akkoriba jó volt az állaga és íze ill hatása. 130 prcet edzettem otthon a szobámba edzés előtt 130percel vettem be ill utána megint asszem 6-6 dkg-ot tejben hidegen.
Ennyi lenne, viszont egy önvédelmi sport sokkal okosabb mint ez mivel én fanatikusa voltam és tönkre ment a szívem májam :((
1kezes fekvő, 1lábas guggolás, törzsemelés és hasprés.
ezek mellé még 3-4-(5) gyakorlat, és teljestestes edzés csinálsz. a kiegészítő gyakorlatok mondjuk lehet alkar erősítés, vádlizás, egyéb hátizom (valami húzódszkodás) de ezek már inkább opcionálisak, bár nekem csak kiegészítés.
az alap: Pavel - a meztelen harcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!