Konditerembe járok edzeni, de anyagiak híján, nem tudok opdafigyelni a kajálásra, és nem tudok tápkiegészítőket venni. Lehet ezek nélkül is izmosodni megfelelő mértékben, vagy nem?!
Figyelt kérdés
Elkezdtem konditerembe járni és edzeni, izmosítani szeretném magam, egy plusz 7-8 kg jól jönne izomban. Viszont van egy olyan problémám, hogy rossz anyagi hátterű családból vagyok, tehát nem figyelhetek a táplálkozásos dolgokra (fehérje, kalóriabevitel stb) és nem tudok tápkiegészítőket sem venni(örülök, hogy nem viszik el a házat a fejünk fölül stb.) Örülök, hogy a kondibérletet olcsóna kapom havonta. Lehet így is edzeni, izmosodni vagy nem?!2010. jan. 21. 20:20
1/5 Rainmaker válasza:
Persze, hogy lehet, próbálj minél több tojásból készült kaját enni, rántottát, turmixokat. Ezeknek magas a fehérjetartalma, és mivel nem szintetikusak, sokkal biztonságosabban alkalmazhatóak. Nem árt, ha utánanézel, hogy milyen kajáknak milyen a kalória- és fehérjetartalma, mert a túlzásba vitt fehérjebevitellel nem tud a gyomor megbírkózni. Sok ezzel foglalkozó oldalt találsz a neten ha rágoogle-özöl. Mértékkel tejterméket is fogyassz, mert abban van D vitamin, Calcium és fehérje, amik együtt hozzájárulnak, hogy erősödjenek a csontjaid, izületeid és az izmaid. Ezek a dolgok nem olyan drágák, mint a porok, és - szerintem - jobbak is. Nem a pénz a lényeg, hanem az elhatározás, és a tudatos testépítés:) Sok sikert, remélem, segítettem.
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előző válaszadóhoz, főként hogy én is kondiztam ... Meg szeretnék is csak egy betegség miatt ki kellett hagynom egy évet utána a kedvem ment el tőle kicsit el is tunyultam mostanság meg a pénzem nem engedett le ezért e kedvem is elment tőle (Jó rég xD) de aztán rájöttem hogy olyat hagynék fel ami, miatt évekig küzdöttem ezért otthon, próbálok minden gyakorlatot elvégezhetővé tenni :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem úgy ésszerű a dolog hogy vegyes táplálkozás mellett kerülöd a zsíros nehéz kajákat és próbálsz fehérje dúsan étkezni a lehetőséged szerint. És bőven fogsz fejlődni túl vannak becsülve a tápkiegek hidd el nekem, azok is csak rendes kaja mellett, és az ajánlott fogyasztás 4-5 szöröse mellett hozzák a plusszt.
4/5 anonim válasza:
Érdekes válaszok! Van benne igazság, nah de ti is tudjátok, hogy amiket most felsoroltatok, hogy sok tojásból készült....ehez is pénz kell ám. Tudom, mert én is bodybulidinggek és kickboxal foglalkozom. Sok pénz kell hozzá, mivel nekem nincs, így hát marad a kemény edzés, és anyu főztje, vagyis mindent megkell enni, amit persze lehet otthon.Ilyenkor ne azt nézd, hogy 65 g szénhidrát +123 g fehérje pici hidrát.....nem-nem, edzél rendesen, hidd el nem tunyulsz el, sőt nől az akaraterőd tőle pedig az edzés intenzitása, majd attól a tested fejlődik. Viszont mindent megenni, hiszen ha viszel be zsíros ételt, ne izgulj amiatt. Ledolgozod. Elhiheted ez így működik. Tapasztalat. Oh és ha vannak otthon eszközeid, ak lődd ki a kondibérletet is. Otthon is tudsz úgy edzeni. Én már csak tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat mindenki segített nagyon sokat főként az előttem szóló. Várom a további hozzászólásokat is.
2010. jan. 24. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!