Valaki étrendet írna nekem?
Sziasztok, 15 éves vagyok, 57 kg, 176cm körül vagyok.Elég soványnak érzem magam, kicsit szálkás vagyok, de ez nem látszik az 57 kilóm miatt.
Hízni szeretnék+ edzeni, 4 napos edzéstervet csináltam, amibe minden benne van, de étrendet egyszerűen nem tudok összerakni, kérlek írjatok étrendeket, lehetőleg amit megtudok venni a boltban és nem rohadt drága.( vettem ecdysteront és fehérje port(25g/adag)
ha rendőr leszel akkor tényleg nem árt felszedni pár kilót,igaz nem csak 90kilósak vannak a suliban.
szentpéterikaunál nem tudok termet de a rendőr suliban lenni kell normális konditeremnek ami jól felszerelt.
van konditerem mostmár csináltam étrendet, ami jó drága..
tömegnövelő és fehérje mellé szedjek ecdysteront úgy ahogy elő van írva a fogyasztása?
igen úgy kéne szedni
ha van fehérjéd akkor már csak gyors ch kell és nem kell tömegnövelő.
étrend:
7500/hó tonhal [link]
7000/hó ecdysteron
4500/hó fehérje
5000/hó tömegnövelő
2000/hó puffasztott rizs [link]
1500/hó cottage cheese [link]
1500/hó paradicsom kocka bolt, stb..
2500/hó vitamin [link]
1000/hó teljes kiörlésű kenyér kocka bolt, stb..
1000/hó lenmagolaj kocka bolt, stb..
2500/hó csirke, comb húsbolt, stb..
2500/hó durumtészta [link]
3000/hó zöldsaláta bolt/ [link]
41500/hó összes
zsebpénz:
12000/hó
nyáron 10 nap/2 hét meló = 40000
120 nap munka = 1 év étrend
ez így jött ki, csak nemtudom honnan szedjek össze havi 40000-ret..
sehonnét,lentebb kell venni az árakból.
tonhal helyett olcsóbb hal.
ecdyszteront nem veszel többé.
fehérjét nem tudom melyiket veszed.
pufi rizs helyett sima rizst főzöl és azt eszed.
az essentials co-q10 nem vitamin hanem anti-oxidáns,vitabolic vagy mega daily one legyen.
durumtészta helyett rizs,natúr zab /tehát nem cukrozott ízesített sz ar/,remélhetőleg ezt olcsóbban beszerzed.
én zöldségnek mexikói zöldség keveréket vettem,coop-osat,mellé meg brokkolit de az már nem olyan olcsó.
Aszondja hogy 57 kg, számoljunk 70-el:
5 étkezésre szétdobod ezeket:
600 g csirkemell
1-2 kávéskanál lenmagolaj
vitaminok, mehet bolti vacak is
0.2-0.4 kg rizs, hízási tempótól függően
nyers és nem édes zöldségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!