Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki étrendet írna nekem?

Valaki étrendet írna nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok, 57 kg, 176cm körül vagyok.Elég soványnak érzem magam, kicsit szálkás vagyok, de ez nem látszik az 57 kilóm miatt.

Hízni szeretnék+ edzeni, 4 napos edzéstervet csináltam, amibe minden benne van, de étrendet egyszerűen nem tudok összerakni, kérlek írjatok étrendeket, lehetőleg amit megtudok venni a boltban és nem rohadt drága.( vettem ecdysteront és fehérje port(25g/adag)

2012. okt. 3. 18:50
1 2
 1/18 dirtboy ***** válasza:

ha netán nem írna senki ami teljesen érthető akkor a bodybuiulder.hura ugorj fel aztán nézz egyet a sok közül.

azt még megjegyezném hogy én az évek során nem használtam soha ecdysteront de neked totál kezdőként biztosan nagy szükséged van rá.

vitamin van?

gyors ch van?

2012. okt. 3. 19:08
 2/18 dirtboy ***** válasza:
bodybuilder.hut akartam írni
2012. okt. 3. 19:09
 3/18 A kérdező kommentje:
Azt ismerem, mi az a ch?
2012. okt. 3. 19:10
 4/18 A kérdező kommentje:
Vitamin is kell mellé? És ez az ecdysteron nem öli a májat?
2012. okt. 3. 19:10
 5/18 dirtboy ***** válasza:

ch a szénhidrát rövidítése.

vitamin alap,még jó hogy kell.

[link]

ecdysteront meg sem kellet volna venned ha nem is tudod mi az,nem öli a májat sőt elvileg javítja a működésest de hogy ebből mi igaz a fene tudja,minden esetre eddigi tudás szerint nincs melléghatása és egyenlőre nem is doppinglistás termék egy országban sem.

2012. okt. 3. 19:16
 6/18 A kérdező kommentje:
Azért rendeltem ezt, mert miskolcra akarok majd menni, de 57 kilóval nem lesz valami jó 90kg osok mellett.. Találtam étrendeket.
2012. okt. 3. 19:19
 7/18 dirtboy ***** válasza:

na mi lesz már miskolcon amiről nem tudok?

mésziék rendeznek megint valamit az eastben vagy brutal challange lesz a sport csarnokban vagy mi?

2012. okt. 3. 19:22
 8/18 A kérdező kommentje:
Semmi oda akarok menni, rendőrnek tanulok.
2012. okt. 3. 19:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Tonhalat nem tudsz ajánlani? vagy helyette a túró is jó?
2012. okt. 3. 19:35
 10/18 dirtboy ***** válasza:

túró estére jó a kazein miatt,napközben nem szokás túrót enni.

tonhalat nem tudok ajánlani erre felé nincs úgy nagy választék,nem bevásárló központban megy a vásárlás.

2012. okt. 3. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!