Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erő- és izomnövelés egyszerre?...

Gyakori Ferenc kérdése:

Erő- és izomnövelés egyszerre? Hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kérdés adott, hogyan tudnék egyszerre erőt is növelni, pl a Paul Wade - Fegyencedzés módszerrel, és + izomtömeget is növelni? Van a 2-re egyszerre esélyem, vagy válasszak, hogy melyik a fontosabb? Pénz nincs se kondira, se tápikiegészítőre, se különlegesen spéci étrendre. Nos? Ja és az is fontos lenne, hogy az ízületeimet is szeretném közben megóvni.

2012. szept. 23. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Így nagy izomtömegre ne számíts, kondi és tömegnövelő étrend nélkül, de saját testsúlyos edzéssel is összejöhet egy kisebb jó forma. De ez erősen genetikafüggő.
2012. szept. 23. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:

A genetikám olyan, hogy 5 éve a gép előtt ülök, lassan tönkremegyek a mozgáshiánytól, de olyan lábaim és felső testem van, hogy sokan elbújhatnának. (nem egóból, nehogy félre értse valaki)... csak most jöttem rá, hogy ki kéne használnom az adottságaimat, és nem a monitor előtt csökkenteni az élettartamom.

továbbra is várom a válaszokat, elsőnek pedig köszi.

2012. szept. 23. 22:49
 3/3 anonim válasza:
Na én azt ajánlom neked hogy hogy járjál fojamatosan gyúrni és valamit szedhetnél mellé hogy érjen is valamit pl:creatin..... meg ha már többet gyúrsz akkor még a danabol-t vagy a metabol-t ajánlom!!!!! és heti 3 4 szer menj konditerembe
2012. szept. 25. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!