Fehérje&Szénhidrát?! Hi! Izomnövelés a cél.190cm/70kg vagyok. Nekiálltam gyúrni. Cél 85-90kg, formás izmokkal etc. Edzésprogram már relative normálisan "összeállítva" a kívánt eredményt figyelembe véve.
140 az alsó határ ha lehet menjen 160-170g.
ch pedig indulj 5g/tskg ról aztán igazítsd ahogy kell.
igen, fontos a ch,elengedhetetlen.
Hm.. ch-t edzés előtt vagy után érdemesebb betolni?
Fehérjénél ugyanez a kérdés ha már itt tartunk :)
Illetve fehérje étvágytalanság végett még nehézkesnek tűnik a mennyiség végett. Ha 50-50%-ban belövöm porVSelfogyasztott hús stb... az elfogadható?
Bagó letéve, szóval ez már gyerekjáték lesz :D
Ch-t egész nap kell tolni, kivéve az utolsó étkezést. Akkor sovány túró menjen. Edzés után mehet 35-40g protein, 40-50g dextrózzal.
Reggel is teheted a proteint a zabpehelyhez.
Mintaétrendek: [link]
Értem :) Köszönöm szépen!
A bagó sok mindenben hátráltatott eddig, mocsok nagy erőt tud adni a szabadulás tőle :D
Az étvágyamnak per pill. nincs határa. Ahogy számolgatom most, úgy hogy nem céltudatosan ettem eddig, kb. 90-100g fehérje illetve, 250-300g ch-t falok fel. Erre jön még a lefekvés előtti bélpokol.
Hú, nálam benne van nő, munkahely, újbóli sportolás és némi "másfajta" tekintély megszerzése utáni vágy is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!