Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz ez az izomnöveléssel...

Igaz ez az izomnöveléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Valahol hallottam és mondták is, hogy ne eddzek ugyanarra az izomra a hét minden napján. Izmosodni szeretnék, főként a bicepsz/mellkas a cél, de nem szeretnék semmiféle külön étrendet vagy edzőterembe lejárni, esetleg személyi edzőt... Ezért arra gondoltam, hogy mindennap nyomok vagy 80-90 fekvőtámaszt és hogy ne izmosodjak aránytalanul, 50-60 felülést és az un. guggolásból felállásból 50 mellé. Tényleg igaz az, hogy így nem fog nőni az izmom, mert nincs ideje regenerálódni? Nekem ez olyan furcsán hangzik. Ha tényleg így van, akkor hogy tudom "nem nagy macerával" elérni a célomat? A válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 9. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:

először is mi a célod?

mert ha izmosodni akarsz akkor súlyzós edzés kell

ja igaz az hogy nincs ideje regenerálódni az izomnak

csinálhatsz akármennyi fekvőtámaszt, ha nincs terhelés nincs izom

nem szeretnél étrendet és edzőterembe sem akarsz járni... nehéz eset vagy

2012. aug. 9. 00:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát így nem leszel izmos az is biztos.
2012. aug. 9. 00:44
 3/10 A kérdező kommentje:

étrend még belefér..., max. kézi súlyzó ami itthon van, 5 kilós

célom, ami sztem. egyértelmű, viszonylag látványos bicepsz elérése

2012. aug. 9. 00:44
 4/10 A kérdező kommentje:
utólag megjegyzem, hogy nem egy kigyúrt alak akarok lenni, hanem hogy látszódjon valami
2012. aug. 9. 00:45
 5/10 anonim ***** válasza:
fo,szólj ha sikerült
2012. aug. 9. 00:45
 6/10 A kérdező kommentje:
utolsó: ezt most nem értem..
2012. aug. 9. 00:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrend és jobban járnál ha lejárnál konditerembe és mindenre edzenél nem csak bicepszre meg amúgy is ha érdekel a bicepsz teszi ki a felkar legkisebb részét.
2012. aug. 9. 00:51
 8/10 A kérdező kommentje:
utolsó: esetleg privátban tudnál segíteni?
2012. aug. 9. 00:52
 9/10 NagyonGonosz ***** válasza:
Ha tényleg nincs lehetőséged konditerembe járni akkor keress rá a fegyencedzésre.
2012. aug. 9. 07:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, nagyon nem vagy képben. Kis 5 kilós súlyzócskával az életben nem lesz nem hogy nagy bicepszed, de még közepes sem.:) Az jó lesz ajtót kitámasztani.

Súlyzós edzésnél, akkor a súlyok kellenek a gyakorlatoknál, hogy éppen el tudd végezni az előírt 3*8-12 ismétlést a gyakorlatoknál. Tehát amiből már 20-30 ismétlést tudsz végezni, ott nem lesz nagy izomterhelés, nem fogsz fejlődni méretben semmit, rendes kaja nélkül pedig főleg.

És mindenre kell edzeni, nem csak bicepszre, nem elég hozzá a guggolás és felülés sem.

Kezdőknél először heti 3 napos , teljes testes edzés kell, [link]

két hónapig, majd lehet váltani osztott edzésre.

[link]

De ottohni minden napi fekvőtámasszal és pici súlyzóval nem fogsz sokat elérni.

Akkor már jobb, ha a fegyencedzést végzed, vedd meg könyvben vagy letöltöd netről. Azzal is elérhetsz egy jó formát, ha nem is akkorát, mint súlyzós edzéssel, de legalább egy nagyon jó rendszerbe van foglalva és hatékony erősítő, állóképességnövelő edzésrendszer:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. aug. 9. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!