Edzés utáni fehérjét szeretnék vásárolni. Többi lent. Szerintetek?
Figyelt kérdés
3 fehérjére gondoltam. Vpx Syngex, Stillmass 100% BEEF PROTEIN és a WHEY 6:3:1+bromelain (stillmass)
melyiket ajánljátok? és miért? 12ezer ft a plafon amit kiadnék érte.
2012. szept. 23. 17:09
31/33 anonim válasza:
Roppant értelmes hozzászólás a részedről. Mivel sok értelmes dolgot nem tartalmaz a fikázáson kívül, így a korod csoda ha eléri a 18-at. Az ilyen magadfajták csak azért jönnek, hogy olyan embereket, és tényeket próbáljanak meg hazuttolni, amiről fogalmuk sincs. Miért lehetetlen a pénzösszeg? Nem láttál még annyit egy helyen? Vagy mi az olyan hú de elképesztő abban hogy 70ezer forint. Névnél járunk? Te aztán akkora névvel vagy ellátva hogy kilóg az utolsó betű a monitoromból. Gondolom most örülsz hogy vissza írtam, így végre célba értél és ismeretlenül lehet nyomni a másik ócsárlását, hisz ha már normális témába illő hozzászólásod nincs, legalább ennek örülsz. Ahogy látom szépen elszórakoztatod magad a saját hülyeségeddel. ":D" Tudod ez a jel, ebben a mennyiségben amit te írtál, egyrészt tudatlanságra, másrészt nagyon fiatal életkorra utal. De mivel én nem szeretnék olyan lenni mint te, aki csak úgy ismertség nélkül írogat, szívesen felvenném veled a kapcsolatot személyesen bárhová valósi is vagy, és beülünk valahová beszélgetni, megnézem mennyire vagy okos ilyen téren. Már most szólok, ha csak itt írogatsz, akkor saját magad égeted, ha biztos vagy magadban és tökös, akkor mutatkozz élőben és nézzük meg azt a hatalmas tudást ami benned rejlik. :)
32/33 anonim válasza:
okostojás :D ez oszt nagy duma volt :D
de nem került 70 rongyodba :D
33/33 anonim válasza:
vigyoroghatsz, de az a helyzet, hogy én felajánlottam egy személyes találkozót ahol bebizonyíthatod hogy mennyit tudsz. Irkálhatsz itt össze vissza, de amíg találkozni nem mersz, addig te itt egy senki leszel aki csak irkálni mer. Ha férfi vagy, és magabiztos vagy a tudásoddal kapcs., akkor nekem egy azt írd hogy hol és mikor. ":D:D:D:D" ezekre meg nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!