Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés utáni fehérjét szeretnék...

Edzés utáni fehérjét szeretnék vásárolni. Többi lent. Szerintetek?

Figyelt kérdés

3 fehérjére gondoltam. Vpx Syngex, Stillmass 100% BEEF PROTEIN és a WHEY 6:3:1+bromelain (stillmass)

melyiket ajánljátok? és miért? 12ezer ft a plafon amit kiadnék érte.

2012. szept. 23. 17:09
1 2 3 4
 21/33 Sznofru ***** válasza:
Érdekes, hogy a linkelt oldalon bevizsgált termékek között egy scitecet sem lehet találni, pedig Mo-n elég népszerű (bár nem értem miért, jó a reklámja). Miért nem azt vizsgálták?
2012. szept. 24. 10:26
 22/33 anonim ***** válasza:

Mert a scitecnek sok a pénze és megvesz mindent.

Ha azt mondod hogy nem hiszel nekem, akkor is lezárhatjuk. Én két szemmel láttam, és több mint 70.000,-Ft-om került a vizsgáltatás. Innen nekem már nehéz meg hazuttolni azt amit a szememmel láttam. :) De vita lezárva. Ti egyétek úgy hogy 90%-os, én eszem úgy hogy 70-80%-os.

2012. szept. 24. 10:44
 23/33 anonim ***** válasza:

Mi több mint 10 félét mértünk be, és csak ámultunk bámultunk.

Ha ez emgtörtént, akkor miért nem teszed közzé a neteen. Tudjuk meg mis is, meg mások is melyik az a 10 fehérje, ami ezek szerint nem azt tartalmazza.

2012. szept. 24. 10:59
 24/33 anonim ***** válasza:

fehérje bevizsgálás

Beírtam a keresőbe, és nem nagyon látok olyan oldalt, ahol a bevizsgált fehérjéket sorolnak fel.

2012. szept. 24. 11:00
 25/33 Sznofru ***** válasza:

Most komolyan. Egy komolyabb testépítőnek, aki normálisan eszik, annak ugye csak edzésnapon kell. Oké, reggel esetleg, aki úgy érzi. Én be tudom vinni a napi fehérjét szilárd étkezésből.

Vegyünk egy 80 kilós embert, 160gr fehérje kell neki, ha felét tápkiegből viszi be, akkor az 80gr.

90%-ot veszünk alapul, akkor kb. 90 grammot kell bevinnie.

Ez a 90 gr 70%-nál 63gr, 80 gr helyett.

Ez 17 gr tiszta fehérje kiesés, ami nem 2gr/tskg, hanem 1,8.

Most 0,2gr/tskg-n veszekszel, és általánosságban elmondható, hogy 1,6gr/tskg felett már jó. Tehát nem jelentős az eltérés. Aki meg többet eszik belőle, és egész nap tápkiegen él, arról nem is érdemes beszélni.

Tehát engem baromira nem érdekel, hogy most 90%-os, vagy csak 70, mert csekély az eltérés és csak kiegészítésként használom.

2012. szept. 24. 11:50
 26/33 anonim ***** válasza:
Lehet f@szság amit írok, de nem gondolod ugye hogy majd én azért fizetek hogy csak úgy 70ezret hogy kidobáljam a netre. Személyi edző vagyok, ez engem érdekelt, és megosztom azokkal akiket edzek. Erre én voltam kíváncsi és én fizettem ki, ha valakit nagyon érdekel akkor tegye ugyan ezt vagy vigye be szilárd kajából. Ezen kívül számos dolgot tudok még, amit az emberek java része nem, de nyilván nem azért kapom én sem a pénzt, hogy azt mondjam az embereknek, amit elolvashatnak csak úgy a neten is. Ez egy erős túlzással, de olyan mint az iskolák. Oda minek tandíj? Valamit valamiért. Az meg hogy ki mit használ kiegészítésnek és mennyit, azt döntse el saját maga, valamint nem mindegy ki milyen szinten végzi ezt a sportot. Nyilván nem fog a te csirkemelled úgy felszívódni mint a fehérje, és az is nyilvánvaló hogy kicsit másabb az összetétele. Az hogy én mennyi fehérjét vizsgálok be mennyi pénzért az az én dolgom, nem írtam sehol sem, hogy kötelező elhinni amit írtam, és azt sem írtam hogy most már mindenki ehhez tartsa magát. Valószínűleg én sem azért vizsgáltattam be számos dolgot, mert éppen felesleges volt az a pénz, hanem a szakmám miatt. Ha valakit megbántottam, vagy valakinek a lelkébe gázoltam azzal hogy leírtam a véleményem, akkor elnézést kérek.
2012. szept. 24. 17:46
 27/33 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Te így gondolod, mi meg amúgy. Nem kell ezen idegeskedni. Peace.:)
2012. szept. 24. 18:06
 28/33 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Külföldi oldalt nem küldtem mert gyanús hogy bárkit érdekelne. esetleg ha még valakit érdekel, akkor keressen rá a savógyártásra, ahol tisztán és érthetően leírják, hogy nedvesség tartalom nélküli formában, mi mennyi hány méter. Az után pedig nem lesz nehéz levonni a sok dolgot amit bele tesznek, plusz a nedvességtartalom...

Viszont sajnos nem találtam olyan oldalt, ahol a vizsgálatok után bárki is közölné, hogy a bolti ízesített fehérjéből van 90%-os, vagy afeletti. A reklámszöveg meg reklámszöveg, arra minden ki azt ír amit akar.

2012. szept. 24. 18:33
 29/33 anonim ***** válasza:
Részemről téma lezárva, és utólag még egyszer elnézést ha valakit meg bántottam volna. :) Mindenkinek szép napot!
2012. szept. 24. 18:35
 30/33 anonim ***** válasza:

okostojás :D magának bevizsgál proteint 70 rongyért :D név, nicknév nélkül írja az okoska :D

scitec, biotech, powertrack az k:urvára nem lehet benne :D

okoska a sza:r power protienről milyen adat volt :D 100% whey? :D

ezek biztosan ku:rva okésak lehetnek :D

2012. szept. 25. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!