Edzés utáni fehérjét szeretnék vásárolni. Többi lent. Szerintetek?
3 fehérjére gondoltam. Vpx Syngex, Stillmass 100% BEEF PROTEIN és a WHEY 6:3:1+bromelain (stillmass)
melyiket ajánljátok? és miért? 12ezer ft a plafon amit kiadnék érte.
Ez nem igaz, nézz utána. Az izolátumok is 90% körül vannak, pl Isobest. A beef (marha) pedig bőven 90% felett.
Azok a dizájnerek, amik whey koncentrátum (WPC75, WPC60) alapanyagból készülnek, s hozzá tesznek adalékanyagokat, azok természetesen nem érhetik el a 80%-os, de sok esetben még a 70%-os protein arány sem. Sőt ha még cukrozzák is őket akkor meg főleg nem.
De mi olyan fehérjéről beszélünk, ami whey izolátum, ez esetben az előállításakor kb. 0%-os zsír és szénhidrát tartalmú 90%-os proteint kapunk. Sőt amennyiben ez alapanyag, tehát semmi íz fokozó, mesterséges adalékanyag, és hozzáadott szénhidrát sincs benne természetes, hogy ilyen értékű terméket tudunk vásárolni.
Lásd: például
itt látható a termék notofikációja, és száraz anyagban 92,88%-os
Hasonlóan elérhető igen magas, 80%-on felüli protein tartalom, amennyiben a proteinhez hozzáadott L-leucin, glutamin is van, mint például a profi szintű Whey C6 esetében.
Ne a gyártók által írt nézzétek már megint a reklámszöveget légyszi. Azokban az is le van írva hogy 1 hét után nem férsz be tőle az ajtón.
Akkor a 100% whey protein 100%os?
A lényegen nem változtat, indítottak már nem egy fehérje vizsgálatot és meg sem közelíti a 90%-os sem, de még a 80-at is nehezen.
De ez már lerágott csont és nyilvánvaló minden testépítő számára. :)Ezért eszek én is jóval többet belőle mint ami rá van írva.
Én úgy választom meg, hogy a lehető legkevesebb adalékanyagot tartalmazza.
És főleg edzés után megy, vagy amikor valamiért nincs normál kajám. Nem ezen múlik. A hús tuti :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!