Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lábra gyúrás igaz?

Lábra gyúrás igaz?

Figyelt kérdés
Azt hallottam aki gyúr és lábra is edz annak minden izomcsoportja jobban fejlődik kicsivel mint aki nem lábazik. Ez igaz?

2012. szept. 9. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Igaz.
2012. szept. 9. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Igaz.
2012. szept. 9. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van.:)
2012. szept. 9. 14:56
 4/7 NagyonGonosz ***** válasza:
Bizony :)
2012. szept. 9. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor abbahagytam a lábazást, akkor tudtam vastagítani a karomon. Lehet, hogy nem vittem be elég szénhidrátot, pedig amúgy eszek mint állat.

Dobpergés......megint elkezdtem lábazni. (virágszirmok, örömujjongás)

2012. szept. 9. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
jól tetted, hogy elkezdted. Egyébként a kemény lábedzés fokozza a növekedési hormon termelését és a test is harmóniára törekszik, tehát kell a lábedzés. :)
2012. szept. 9. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb. 2 cm-t tudtam rajta vastagítani (62 körül, bár én speciálisan mérem), mivel brutál hosszú lábaim vannak. De ha másért nem, hát muszáj lesz, hisz szálkásításkor meg kell tartani ebből is minél többet.
2012. szept. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!