Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy két hónapja folyamatosan...

Egy két hónapja folyamatosan gyúrok és a csípőmön meg a hátamon megjelentek ilyen kis csíkok. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Esetleg megeröltetem magam és azért jelentek meg rajtam ezek a csíkok vagy miért? Van itt valaki aki ért az ilyesmikhez?

2012. szept. 7. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Túl gyors ütemben nősz, ezért "szakadsz" úgymond. Olyanok ezek, mint a striák, és bizony nem igazán tudsz vele mit tenni, egész életeden végig fog kísérni.
2012. szept. 7. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:

nem olyanok,mint a striák,hanem ezek striák.

viszont ha a csípődön is kijött akkor valami nagyon nem stimmel.

úszógumira nem kellene vastagodni.

amúgy meg jah.

túl gyors a növekedés-hájban,vagy izomban-és szétreped a bőröd.

nem lehet eltüntetni se műtéttel,se krémekkel.

2012. szept. 7. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, bőrrepedés, majd halványul, de nem múlik el.
2012. szept. 7. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Vagy pont fordítva, a kérdezőnk leadott pár kg-ot, egy picit összébb ment a bőröd, és így jobban látszódnak a kötőszövet szakadásai.

De szerintem izmosodsz, mert a csípődnél van a farizmod, az szépen ki tud kerekedni, nem tart vele lépést a bőröd.

2012. szept. 7. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Még annyit kérdeznék hogy mivel tudnám megelőzni azt hogy még több ilyen csík előjöjön? mert a gyúrást semmiképp nem szeretném abba hagyni de nem szeretném magamat ilyen csíkokal elcsúfitani
2012. szept. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!