Helyes étrend nélkül nem lehet egyáltalán fejlődni testépítésben?
11:
Nezz utana mit jelent a sportolas szo (annyit megsugok, hogy az izommukodessel kapcsolatos). De lehet nalad a sakk a sport.
Elmondanam, hogy a focistak, uszok, kerekparosok, stb. is szednek taplalekkiegeszitoket. Erdekes mi? Csak rajtuk nem latszik, mert ok mast sportolnak. Mit gondolsz nekik nem kell kulon feherje? :-) Fennyel taplalkoznak?
Ha tisztaban lennel a legalapabb dolgokkal kapcsolatban, akkor tudhatnad, hogy ha az etrend megfelelo, akkor csak edzes utan kell kiegeszito.
Attol, hogy valakinek hatalmas izma van az nem jelenti a kondicio hianyat. En bokszolok a testepites mellett, csinalj vegig ott egy edzest ugy, hogy ne kopd ki a tudodet. Meg uszni, kerekparozni is szoktam, tehat az en kondiciom azt hiszem rendben van.
Vagyunk itt paran akik a gyuras melle ajanlani szoktuk a kardiozast. Nem veletlenul.
Ennyit a hosszabb tavu futasrol, uszasrol...
"Nem írtam baromságot , tényeket írtam , ami tükrözi a közfelfogást is a testépítőkkel szemben."
Közfelfogás = ostoba sztereotipikus tévhitek hozzánemértőktől. Köszönjük. Szóval mielőtt elkezded mondani a "tényeid", előbb merülj bele a témába legalább egy kicsit.
Gondolod Phelps ezt eszi nap, mint nap?
Már az, hogy azt írják több liter energiaitalt iszik meg hiteltelen a cikk. Ennyitől - ha tényleg naponta iszik - már rég baja kéne, hogy legyen, köztudott hogy miket tartalmaz.
Meg amiket ott leír, olyan cukros szarokat eszik, hogy már visszatérő vendég lehetne az inzulinosok klubjában.
Nem kell mindent elhinni, sok cikk csak kipattan vki hülye fejéből, a többi meg komolyan veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!