Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrni kéne, de nem igazán...

Gyúrni kéne, de nem igazán tudom hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés

Szóval 188 cm magas vagyok és 90 kiló. Meg kell mondjam van rajtam háj bőven amit le szeretnék takarítani magamról. :D Haverokkal le is dumáltam már, két hét múlva nyílik a sulim konditerme szóval oda fogok járni. Viszont nem tudom, hogy milyen gyakran kéne járni és mennyit kéne gyúrni? Illetve ehetem az eddigi kajáimat vagy váltani kéne valamit? Szeretnék 75 kilóra lefogyni, vagy legalább 80-ra, mennyi idő alatt sikerülne?

18/f

2012. aug. 11. 23:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Először olvasd el az alapismereteket:

[link]

Van több oldal is! Aztán ha elolvastad, össze kéne raknod egy szálkásító diétát + heti 3 súlyzós edzés + aerob edzés (futás,biciklizés). Szerintem ha normálisan csinálod és betartod az diétát akkor 3 hónap alatt szerintem megvan.

2012. aug. 12. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!