Adorjan95 kérdése:
Elkezdtem gyúrni kb 1 hónapja és a mellizmomon szeretnék főleg javítani, de ez nem igazán megy, bicepszre pl már szépen sikerült gyúrni de mellre nem. Mit ajánlotok mik a jó gyakorlatok erre?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 23:50
2/9 anonim válasza:
1 hónap után mit vársz?Hogy úgy nézel majd ki mint Arnold fénykorában?
Csináld az alap gyakorlatokat azt kész
3/9 anonim válasza:
Sztem szedj valamit mivel a mostani élelmiszerek klp xarok tápanyagok szempontjából, gondolom annyira meg nem vagy eleresztve lóvéval hogy minden nap csak csirkemellet egyél meg lazacot vagy cápahúst.
Mindegyiktől remekül épül az izomzat!
Sokan a nyers tojásra esküsznek de sztem akinek nem birja a bele az nem tud vele mit kezdeni ahogy bemegy úgy is jön ki..
4/9 anonim válasza:
A nyers tojás már egyszer ki lett tárgyalva és vannak még tudományos és higiéniai okai is hogy miért nem szabad nyersen enni a tojást.A többi viszont jó.De ahogy elnézem a kérdezőt 15éves tehát kb mind1 hogy mit eszik nőni fog mint a gomba.Ha normálisan edz és nem végig pofázza az egészet
5/9 anonim válasza:
Szusztanoll, Omna, Deca, Depo, Danabol, itt a válasz a kérdésedre xD 1hónap után nevárd h izomállat leszel, fekvenyomás, 45fokos pad, tárogatás, pulóverezés plusz KOXPOWA
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igaz 15 vagyok de sztem már nem igen fogok nőni.185 vok már 1 ideje,és nem az a gáz hogy 1 hónap után nem lett izmos hanem hogy nem is terhelem a mellizmom,tehát nincs is izomlázam e tájon stb. Milyen gyakorlatok erre a legjobbak?
2010. júl. 31. 01:08
7/9 A kérdező kommentje:
jah és hamarosan szerzem be a fekvenyomó padomat :) akkor azzal már nagyobb eredméyek várhatók?
2010. júl. 31. 01:10
8/9 anonim válasza:
Nem! A mellizmaid alkalmatlanak fejlődésre, csinálj szilikon csecset.
9/9 anonim válasza:
Eddig nem nyomtál fekve és csodálkozol hogy nem nő a melled ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!