Hogyan tudok még hasra gyurni felülésen kivül? Az összes lehetséges módot irjátok le lécci amit csak tudtok. És hogy mennyit kell belőle naponta. Felülésből napi 100 db-ot csinálok.
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 15:03
1/8 anonim válasza:
Mi az, hogy mennyit kell belőle naponta csinálni? Mi a célod? A kockás has? Az nem ettől lesz, ahhoz diéta kell.
Itt találsz róla infókat.
2/8 anonim válasza:
És hiába csinálod, nem megy le a zsír a hasadról/nem kockásodik, ugye?
3/8 anonim válasza:
meg ha azt a százat elosztva csinálod reggel délben este az megint semmit nem ér
4/8 anonim válasza:
Hasizomra hasprés és lábemelés nekem elég. De nem ettől lesz látható a kockás has, hanem a diétától és az aerob edzéstől. Nincs helyi zsírégetés.
5/8 A kérdező kommentje:
180 cm magas vagyok és 65 kg,nincs is rajtam szinte zsír.
Az a százat egyszerre csinálom meg egyhuzamban.
2012. aug. 9. 15:17
6/8 A kérdező kommentje:
jah és mi az a hasprés?erről még nem hallottam
2012. aug. 9. 15:19
8/8 anonim válasza:
Elolvasni a válaszokat luxus? Ha linkelnek valamit, arra rákattintani luxus? Inkább vársz, amíg a szádba rágják? Meg ne csináljuk helyetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!