Ha egyszer érzed már a babád mozogni, utána milyen gyakran lehet érezni? Lehetséges, hogy naponta többször is érzem/mozgolódik?
Nálam a 15 héten volt az első amikor éreztem. Innentől még nem volt ez rendszeres. Minden napossá a 18 héttől vált.
30hkm
Én a 17ik héten éreztem elöször. A 18ik héten már egyértelmű volt h Ő az. És innentől minden nap érzem, és nem is keveset. Amint elnyugszom, ülök vagy fekszek, egyből elkezd mozogni. Bár még elég sokat alszik, dokim szerint napi 20órákat, de a maradékban olyan 15-20perceket szoktam érezni :)
19+2hkm
Attól függ, hogy hány hetes vagy. Az elején, amikor először érzed mozogni, akkor még nem biztos, hogy rendszeresen, naponta többször is érzed. Mozgolódni persze mozgolódik a babád. :-) Általában az első terhességnél később érzik a kismamák a magzat mozgását, nekem a 22. hét környékén volt. Most, a 2. terhességnél már a 16-17. héten éreztem. Holnap a 24. hetet kezdem, és már érzékelhető a kis napirendje, hogy mikor mozog. Általában ugyanakkor van ébren minden nap.
Egyébként, ha mozgásra akarod bírni, akkor jó, ha eszel egy kis csokit.
én a 19. héten éreztem először, úgy a 26. hétig nem volt annyira aktív, éreztem minden nap, de nem úgy mint most.
Most már meg sem áll egész nap a kis tök :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!