Naponta hallgatom szívhang figyelővel a Pici szívverését. Normális szerintetek, hogy 2 hete szinte mindig ugyanazon a tájékon hallom, illetve még mindig a szemérem csontom felett?
Nem kellett volna már "feljebb menjen" ?
14+4 hkm
Szerintem az nem normális, hogy naponta hallgatod.
Be fogsz így kattanni, ráadásul a babák sem szeretik a szívhangfigyelőt.
Nem véletlen, hogy ez idő után elmozdulnak, hogy meneküljenek előle.
Köszi, hogy a kérdésemre válaszoltál...nem kioktatást kértem, hanem olyan embertől választ, aki szintén használ szívhangfigyelőt, és tapasztalatokkal rendelkezik.
Mellesleg több orvost megkérdeztem, és azt mondták, hogy nyugodtan használjam.
14 hetesen eszembe nem jutna hallgatni a hasam mindennap.
Ez a túlaggódom a terhességem minden pillanatát, pont a várandóság varázsát veszi el.
Mi lesz veled még 26 hétig :-D
3 gyermekes anyuka
Teljesen normális, én végig lent hallottam. Bár nekem mindig befordulva volt a babám. Jóval később valamivel feljebb volt már, de nem a pocim közepén.
Viszont tényleg nem kell minden nap hallgatnod, nyugodj meg, biztos jól van odabent.
A méh csak a 20. hétre éri el a köldökvonalat.
Teljesen normális, hogy még odalent van 14 hetesen. Igazából ha úgy fordul, akkor nagyobb méh/baba esetén is lehet, hogy majd lent találod.
De tényleg tedd el azt a gépet...
Kedves Utolsó!
Fején találtad a szöget, valóban nyomós okom van bizonytalannak lenni, de nem szerettem volna bele menni a részletekbe, és lombozni a kedélyeket az előzményről.
Köszönöm a pozitív választ, és megnyugtató szavakat! :)
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a Picike szívverését hallom, mert 2x olyan gyors, mint az enyém (mintha egy lócsordát hallanák vágtatni), sőt még a Youtubon is meghallgattam, hogy mit kellene hallani. :)
Minden jót kívánok Neked!
Üdv!
Ok,mindegy, csak szarul esett.
Én szerencsére (vagyis Mi, mert párommal szoktuk hallgatni) mindig megtaláljuk. Pláne így, hogy mindig ugyanazon a tájékon van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!