Reménydekhetek-e még, hogy lesz szívhang?
Nem tudom, normális-e a méret.
Én 2 nappal a 6. hét betöltése után voltam UH-n és nem volt szívhang csak 15mm petezsák+ szikhólyag.
8. héten már volt szívhang és 15mm-es volt a baba.
Tökéletesen megfelel betöltött 6. hétnek a mérete, szinte biztos, hogy picit később fogant. Reménykedhetsz, természetesen. :)
Drukkolok, és sok boldogságot!
nekem a babám 11 mm volt a 7 hét 2 napján.
szerintem jók a méretek,és nem 6 hetesnek felel meg hanem 7 nek.
köszönöm!
az jó, hogy nőtt és, hogy már 11mm-es, de akkor vajon miért nincs szívhang?!
Szia!
Nálam hasonló volt a szitu: menstruáció szerint már a 8. hetet töltöttem, amikor először mentem orvoshoz. Azt gondoltam lesz szívhang is... Hát nem így lett: 6+3 hetesnek mondott a doki, pontosan egy héttel később 7+2 hetesnek mondott. Nagyon kétségbe estem. Aztán rá 4 napra másik doki 8+4-nek állapított meg, ami a 12. heti UH-on be is bizonyosodott. Tehát végül egy héttel el is tolták a szülés várható idejét! Október 15-el kezdtem és végül november 2-re vagyok kiírva!
Ne izgulj! Csak pozitívan! Tudom mondani könnyű!
A méret egyébként betöltött 6. héten szépen megfelel!
Pihenj sokat!
Ja ezt elfelejtettem, hogy 7+2-nél volt először szívhang!
Nyugi!
De most mit látott???, Babát nem láthatott vagy mondta, hogy embriocsomó? szikhóhag van a petezsákban?
utrogestantól simán nő a petezsák élő baba nélkül is, nekem ezt mondta adoki, ezért nem is írta fel a szívhang nélkül, nehogy becsapjon minket is.
Nekem a 6. hét elején üres petezsákot látott, 1 hét múlva már benne volt a baba szívhanggal és 0,5cm-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!