Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Naponta hallgatom szívhang...

Naponta hallgatom szívhang figyelővel a Pici szívverését. Normális szerintetek, hogy 2 hete szinte mindig ugyanazon a tájékon hallom, illetve még mindig a szemérem csontom felett?

Figyelt kérdés

Nem kellett volna már "feljebb menjen" ?

14+4 hkm

2012. máj. 9. 08:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is mindig ugyanott hallom:-)

13+2 khm

2012. máj. 9. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megértelek, nekem is volt egy elhalt terhességem, a második terhességnél én is minden nap hallgatóztam, néha naponta többször is. Teljesen normális, hogy ott hallod, én is mindig ott találtam meg ennyi idős terhesen. Majd csak a 20 hét környékén fog a köldököd körülig érni a méhed. És akkor is lehet, hogy csak ott lent találod meg a szívhangot, attól függően, hogy a baba hogy fekszik.

2012. máj. 9. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!