Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tik hányszor esztek naponta kb?

Tik hányszor esztek naponta kb?

Figyelt kérdés
És mindenfélét?Gyümölcsöt,zöldséget,húsféléket?Nekem folyton éhségérzetem van!Ha eszek utána kb fél óra és megint ehetnékem van...Amúgy hogy vagytok?Hány hetesek vagytok?Üdv.
2012. máj. 14. 13:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én egész nap zabálok, egyszerűen muszáj ennem.

Zöldség, hús, tészta, rizs, kenyér, csoki, ilyesmit a legtöbbet. Gyümölcsöt kevesebbet. Tejterméket abszolút semmit, mert nem szeretem.

Harmadik terhességem, az előző kettőt is végigkajáltam.

Most 18 hetes vagyok.

2012. máj. 14. 13:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül.Mikorra vagy kiirva?Én is 18 hetes vagyok.Vagyis 18+2
2012. máj. 14. 13:43
 3/16 anonim ***** válasza:

Én nem kívánok enni, szinte azért eszek, mert muszáj. Az elején az állandó émelygéstől, később a gyomor-epe fájástól, most meg a gyomorsavtól :( Egészséges ételeket eszek, rengeteg tejterméket, szinte csak ez esik jól: sajt, joghurt, túró, tejföl, csirkehús, párolt zöldségek, rizs, gyümölcsök. Legalább nem leszek cet :) Csak keveset tudok enni, zsemlényi kajákat, naponta 5-6 alkalommal. Minden eredményem tökéletes, csak azt bánom, hogy nem vagyok jól evés után.

33 hetes kismama

2012. máj. 14. 13:53
 4/16 anonim ***** válasza:

1.vagyok

október 15-re vagyok kiírva, pont ma 18 hetes a baba

2012. máj. 14. 13:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Én 2x-3x.Nem igazán vagyok éhes.Főtt ételt hetek óta nem ettem(pedig főzök a családra),mert nem kívánom.Reggel kakaó péksüti,délben saláta,vagy szendvics,este-ha rászánom magam-megint szendvics,vagy virsli.Napközben és (lefekvés előtt is)eszem gyümölcsöt(banán,alma,eper,ananász,mikor mit).Én nagyon jól vagyok,rosszullétem egyáltalán nem volt.Igaz,estére elfáradok,de ez nem csoda,a kisebbik gyerek 4 éves,és örökmozgó.2gyerekes+20hkm
2012. máj. 14. 13:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Az 5. vagyok.Eddig kb.1-1.5 kg-ot híztam.
2012. máj. 14. 13:56
 7/16 A kérdező kommentje:
De jó neked utolsó...én már majdnem +4 kg-nál járok..
2012. máj. 14. 13:57
 8/16 anonim ***** válasza:

1.vagyok, én már 7 kilót híztam.

Első gyerekemmel 14 kilót, második gyerekemmel 20 kilót híztam. Szerintem most is minimum 15 kilót fogok hízni, ha nem többet.

De a szülés után 1-2 hónappal már semmi nem volt rajtam, úgyhogy ezért nem is aggódom.

Valami miatt csak terhesség alatt van rajtam a zabálhatnék, szoptatás alatt és normál esetben soha.

2012. máj. 14. 14:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Énis 18hetes vagyok (18+2) :) Naponta 6x kell ennem cukorbetegség miatt, de nagyon keveset . Szénhidrát kilőve , cukor szintén.. Én viszont nagyon sok vizet iszom, ha valaki azt mondaná hogy megvan szabva hogy max ennyit ihatok és csak amikor elő van írva, kivégeznének :) 2,5 kilót szedtem fel idáig.
2012. máj. 14. 14:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Akkor én meg te pont egyidősek vagyunk.Első babád?Üdv.
2012. máj. 14. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!