18 hetes terhes vagyok,és naponta kb.6-7szer érzem rugdosni a picurit!Ez majd változni fog?Lesz olyan hogy egész nap nem érzem?A terhesség vége felé is sokat mocorog?
Akkor a magzati szívhangfigyelő mire jó?hiszen ha érzem hogy mozog,akkor nyilvánvalóan él mint hal a vízben!:)
2009. dec. 8. 16:07
1/6 anonim válasza:
Én 20 hetes terhes vagyok én is érzem többször egy nap de leginkább este, viszont ahogy nő egyre kevesebb helye lesz mozogni viszont a rúgások erősebbek , jobban felismerhetőek lesznek. Azt nem tudom mire jó a szívhang figyelő mert nekem nincs és nem is volt . Szerintem egy drága kütyü ami még nagyobb biztonságot nyújt!
2009. dec. 8. 16:15
2/6 anonim válasza:
A 32-36. hétig egyre aktívabb lesz a baba. Ahogy nő, egyre inkább nem csak bukfencezik, hanem felfedezi a kirülötte lévő falakat is, azaz egyre jobban fogod érezni a rugdosását.
A 32. hét után azonban már kezd neki túl szűk lenni a hely. Innentől kezdve csökken a magzatmozgások gyakorisága és ereeje, hiszen a baba ekkor már nem tud megfordulni a méhben, és alig tud mozogni.
Sajhát tapasztalat: betöltött 20 hetesen kezdtem el először érezni az apró rugdosásait, először csak reggel és este, fekve. Most, egy héttel ez után már kezden napközben is érezni, és egyre gyakrabban rugdos a babám.
2009. dec. 8. 16:16
3/6 anonim válasza:
Szia! 18 hetesen volt, hogy napokig nem éreztem. Volt is para... De most a 26. hétben vagyok, jelenleg is itt ficánkol a pocimban:) Főleg este szeret mozogni, amikor lefekszem aludni:)
2009. dec. 8. 16:27
4/6 anonim válasza:
Én most vagyok 30 hetes, és lényegét tekintve egész nap érzem a mozgását. Tehát szinte minden órában mozog valamennyit, de főleg este 9 után. Szerencsére éjszaka alszik. Sokszor nem rugást érzek, hanem inkább a helyezkedését, illetve folyamatosan kifeszíti magát itt-ott, ilyenkor megsímogatom, és akkor szépen abbahagyja. LEhet, hogy bebeszélem magamnak, de szerintem élvezi:-)
2009. dec. 8. 18:56
5/6 anonim válasza:
Nem beszéled be magadnak:) Én az első babámmal megcsináltam, hogy elemlámpával bevilágítottam oda, ahol a feje volt és tök aranyosan elkezdett ott kaparászni:) A mostani pocaklakó imádja, ha simogatom, meg, ha énekelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!