Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tik hányszor esztek naponta kb?

Tik hányszor esztek naponta kb?

Figyelt kérdés
És mindenfélét?Gyümölcsöt,zöldséget,húsféléket?Nekem folyton éhségérzetem van!Ha eszek utána kb fél óra és megint ehetnékem van...Amúgy hogy vagytok?Hány hetesek vagytok?Üdv.
2012. máj. 14. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is állandóan eszem. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora (5-6 óra körül), utóvacsora (8-9 óra körül), ez az alap (gyakorlatilag 2-3 óránként), általában főtt kaját + szendvicset. A felsoroltak között pedig mindig majszolok valamit, csoki, gyümölcs, joghurt, keksz, stb. Mindent megeszek, még olyanokat is, amit terhesség előtt nem szerettem.

Amúgy 24+3 hetes vagyok és + 12 kg-nál járok. Sokan azt mondják, hogy sok, de inkább a plusz kilók, minthogy éhezzek. Eszem ágában sincs koplalni, úgyis lemegy majd szülés után úgy vagyok vele.

2012. máj. 14. 14:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is ugy vagyok vele utolsó!Én is annyit eszem amennyi belém fér!
2012. máj. 14. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 6x eszem egy nap, de keveset tudok csak enni.

Reggeli: joghurt+müzli

Tízórai: 1 banán/banánturmix

Ebéd: kevés leves, kevés főtt étel: hal/csirkehús/főzelék/tészta/rizs..változó

Uzsonna: joghurt vagy/+ bármilyen gyümülcs

Vacsora: kifli+ sajt/sonka/tojás + paprika, paradicsom, uborka, saláta...változó

Fekvés előtt 1 órával: 1 alma

11 hetes km

2012. máj. 14. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy korábbi válaszoló vagyok. Azért nem teljesen ok, hogy annyit eszel amennyi beléd fér.... terhességi cukorbetegség is kialakulhat, minden előzmény nélkül és az mindkettőtökre veszélyes. A terhesség alatt (1-2 trimeszter) egy szendvicsnyi mennyiséggel nő meg a táplálékszükséget, inkább a minőségi étkezésre kell figyelni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi a jó neki, de felesleges még jobban leterhelni szervezetet. Én 11 kg-ot híztam eddig.

33 hetes kismama

2012. máj. 14. 16:00
 15/16 anonim ***** válasza:
"18+2 -es " kismama vagyok , igen első baba :)
2012. máj. 14. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 19+1hkm vagyok.

Reggelire pirítóst, rántottát, szendvicset eszek, ezek ált. mindig nagyon sok zöldséggel (imádom őket) , ebédre minden nap leves+második fogás (ez is nagyon változatos, mindent megeszek szinte), ha nassolhatnékom van akkor cseresznyét, epret, dinnyét- gyümölcsöket eszek :) Vacsorára mikor mit... ha későn ebédelek akkor utána még eszek gyümölcsöt és vacsoráznom sem kell.

Az első 3 hónapban fogytam 5 kilót, most a 19héten tartom a kezdő súlytól a -2,-3 kilót. De nekem úgy érzem oda is kell figyelnem, sajnos nem 50kilósan kezdtem a terhességet.

2012. máj. 14. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!