Tik hányszor esztek naponta kb?
Én is állandóan eszem. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora (5-6 óra körül), utóvacsora (8-9 óra körül), ez az alap (gyakorlatilag 2-3 óránként), általában főtt kaját + szendvicset. A felsoroltak között pedig mindig majszolok valamit, csoki, gyümölcs, joghurt, keksz, stb. Mindent megeszek, még olyanokat is, amit terhesség előtt nem szerettem.
Amúgy 24+3 hetes vagyok és + 12 kg-nál járok. Sokan azt mondják, hogy sok, de inkább a plusz kilók, minthogy éhezzek. Eszem ágában sincs koplalni, úgyis lemegy majd szülés után úgy vagyok vele.
Én 6x eszem egy nap, de keveset tudok csak enni.
Reggeli: joghurt+müzli
Tízórai: 1 banán/banánturmix
Ebéd: kevés leves, kevés főtt étel: hal/csirkehús/főzelék/tészta/rizs..változó
Uzsonna: joghurt vagy/+ bármilyen gyümülcs
Vacsora: kifli+ sajt/sonka/tojás + paprika, paradicsom, uborka, saláta...változó
Fekvés előtt 1 órával: 1 alma
11 hetes km
Egy korábbi válaszoló vagyok. Azért nem teljesen ok, hogy annyit eszel amennyi beléd fér.... terhességi cukorbetegség is kialakulhat, minden előzmény nélkül és az mindkettőtökre veszélyes. A terhesség alatt (1-2 trimeszter) egy szendvicsnyi mennyiséggel nő meg a táplálékszükséget, inkább a minőségi étkezésre kell figyelni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi a jó neki, de felesleges még jobban leterhelni szervezetet. Én 11 kg-ot híztam eddig.
33 hetes kismama
Én 19+1hkm vagyok.
Reggelire pirítóst, rántottát, szendvicset eszek, ezek ált. mindig nagyon sok zöldséggel (imádom őket) , ebédre minden nap leves+második fogás (ez is nagyon változatos, mindent megeszek szinte), ha nassolhatnékom van akkor cseresznyét, epret, dinnyét- gyümölcsöket eszek :) Vacsorára mikor mit... ha későn ebédelek akkor utána még eszek gyümölcsöt és vacsoráznom sem kell.
Az első 3 hónapban fogytam 5 kilót, most a 19héten tartom a kezdő súlytól a -2,-3 kilót. De nekem úgy érzem oda is kell figyelnem, sajnos nem 50kilósan kezdtem a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!