Mennyit es mikor igyak ebbol a tomegnovelobol?
Errol lenne szo.
En heti haromszor(hetfo-szerda-pentek)edzek, es nem tudom, hogy mikor es mennyit fogyasszak belole.
Egy kanal 45gram. Edzes utan midnekep kell, de nem tudom mennyi lenne jo, es a nem edzeses napokon, vagy edzeses napokon lefekves elott, vagy akarmikor maskor igyak-e?
Szia!
Ezt a terméket azért nem ajánlanám, mert a tömegnövelők hatékonysága legalább 35% os fehérjetartalomnál kezdődik.
Gondolom számít az ára is és ezért választottad ezt. De hidd el sajnos eredményt nem nagyon érnél el vele. Az adagokat meg érdemes úgy beosztani, ahogy a gyártó ajánlja.
Nézd meg ezt a terméket. Én ezt a termékcsaládot használom és kiválóan megvagyok vele elégedve. Ráadásul agusztus közepén indul a shopjuk 5% kedvezményért lehet előregisztrálni.
Nézd meg árban nem sokkal drágább és ez 4kg.:)
Éb sem választanám ezt a tömegnövelőt. Tömegnöveléskor természetesen több kalóriát kell bevinned, de az ésszerű, optimális határok között - egyénfüggő. A lényeg, hogy proteinre (hús, tójás, hal, tej), szénhidrátra (krumpli, rizs, tészta), esszenciális zsírsavakra van szükség (omega, mct). könnyen hízékonyak jobban figyeljenek a minőségre és a mennyiségre. Protein esetében 2-5g/ttkg (egyénfüggő). Szénhidrát esetében 1:1 vagy 1:2 (protein/szénhidrát) az arányok.
Tömegnövelő tápkiegek területén léteznek All-in-One termékek melyek a protein és szénhidrátokon kívűl igen sok teljesítményfokozót, anabolikus növényi kivonatot tartalmaznak, mint pl.:
Createston:
Creasteron:
IsoMassXtreme:
VipDelux
A sok szénhidrátot tartalmazó tápkiegek olyanoknak javasolt igen sovány alkatúak, képtelenek a hízásra, vagy olyan testépítők, akik ugyan megfelelő szilárd táplálékbevitelt alkalmaznak, de fizikailag már lehetetlen több rizst megenni.
MHN Gainer 35
supreme Mass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!