Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igyak fehérjét vagy ne?

Igyak fehérjét vagy ne?

Figyelt kérdés

Étrendet sajnos nem tudok itthon követni, az lenne a kérdésem hogy jövőhéttől 3 kondis edzést fogok végezni és 3 futós napot egy héten.

Ha fogyni szeretnék mikor/mennyi fehérjét igyak?

Kajákon annyit tudok változtatni hogy semmi cukor és minimális kenyérféle.

2012. máj. 4. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
edzés után 2 kanál
2012. máj. 4. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
mindegyik edzés után, vagy csak a kondis?
2012. máj. 4. 13:44
 3/8 clint ***** válasza:

minimális kenyérféle és ennyi? Alapjáraton le kell csökkenteni a zsírt is. Inni és enni mit fogsz?

Amugy ilyenkor több fehérjét kellene bevinni mint bármikor szóval mindig.

2012. máj. 4. 14:25
 4/8 A kérdező kommentje:

iskolában nem tudok mást megoldani.

inni vizet, megpróbálok napi 4 litert, enni pedig amilyen főétel van, megpróbálok legtöbbször csirkét rizzsel, de nem rajtam múlik ez a része sajnos. :S

2012. máj. 4. 14:43
 5/8 clint ***** válasza:

nem fog így sajnos működni, ne haragudj, ha elkeserítelek.

Ha a nap közben kevesebbet eszel pocsék zsíros kaját akkor azt a kevesebbet jobban elraktározza. A lényeg az lenne, hogy egyáltalán ne egyél ilyeneket. MEgértem, hogy nem tudod máshogy megoldani.

A másik a csirkét rizzsel nem diétakor esszük, a rizs az szénhidrát, a suliban meg még zsirban is megforgatják gyakran. ez max akkor jó ha más szénhidrátot nem eszel csak azt az egy adag rizst.

Csak azért irom le ezeket, mert nem jó érzés ha belevágsz és megőrülsz hogy nem működik.

2012. máj. 4. 14:53
 6/8 A kérdező kommentje:

az iskolás részt úgy értettem, hogy ott csak kenyérfélét tudok enni.

pocsék zsíros kajákat azért nem! főzelékek, húsok stb.

köszi a választ!! :)

2012. máj. 4. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben tisztában lennél a testünk miből épül fel?!?! Szerinted amit megeszel szilárd kaja, az miből állhat.
2012. máj. 5. 06:17
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó, azért tettem fel a kérdést mert nem voltam vele tisztában, de gondoltam egyértelmű!
2012. máj. 6. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!