Milyen fehérjét ajánlotok napi fehérjebevitel kiegészítésre?
Ha a válaszadó csak azért ajánlja a PowerProteint, mert az 9.890Ft az eléggé érdekes tanács. Egy protein választásakor figyelni kell a protein biológiai értékét. Tény,hogy az állati + növényi a legjobb, de pl. a Power Protein vajon hány %-ban tartalmaz szóját, és mennyit whey-ből és a milk-ből? Nem mindegy!! Nézni kellene hány %-os a protein tartalom, + milyen hasznos alapanyagokat tettek még bele (hozzáadott BCAA, Leucin, Arginin, emésztő enzimek, vitamin komplex, stb...).
Az is egy szempont, hogy mire kell a protein?!?! A normális, átgondolt szilárd étkezésed mellé, esetleg, egy eltelítő, hosszan felszívódó, vagy izomzat megtartó, építő..... ?!?!
A válaszadó azért írta a power proteint, mert a kérdező ezt említette. Én is a muscleamtől szoktam venni a proteint, most ilyet vettem: [link]
De azért azt ne mondjuk már, hogy hobbi szintem akkora elmaradás lenne, ha valaki power proteint használ nem pedig mást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!