Van itt agysebész?
hello,
lehet rossz helyre írok, de testépítő vagyok, és lehet összefügg a dolog vele...
szóval nem tudom mi is a bajom, de azthiszem megfelelési kényszerben szenvedek, vagy valami hasonlóban.
ez abba jelenik meg, hogy ha kimegyek az utcára akkor izzadni kezdek, továbbá stresszhelyzetben mégjobban folyik rólam a víz. általában a tenyerem, és a hónaljam izzad, ami eléggé megnehezíti az életemet.
nem tudom mi a tosz bajom lehet, kívülről magabiztosnak tűnök, egy jól felépített fizikumom van, de magamban eléggé bizonytalan vagyok szerintem, ezért jelentkeznek ezek a tünetek.
pár éve van jelen ez a probléma, régebben nem tapasztaltam ilyet.
mit tudnátok javasolni? valami agykontroll, meditáció vagy mi kéne? pszichológushoz nem szívesen megyek, nem igazán illik hozzám :D
köszönöm a tanácsokat.
nekem is volt ilyen korszakom :/
nekem inkább fiatal koromba 9.-esosztályos koromra volt a legjellemzőbb h nem járhattam színes pólókba mert átizzadom és nem csak a hónalj részt hnem a hátamról is csöpögött volna víz :/ és nálam is ez volt utcára kilépve folyt rólam az izzadság nagyon ciki volt. És rájöttem h miért lehetett mert anno akkor kerültem be egy új osztályközösségbe idegenek voltak számomra így jobban stresszeltem meg még otthoni gondok is közrejátszottak meg 9.-be jól kellett teljesítenem tanulmányi szinten is h ne tituláljanak el egy buta embernek.
Aztán ahogy jobban megismertem a társaságot+láttam h ment a tanulás is rendben egyre kevésbé izzadtam anno használtam egy ilyen izzadás elleni készítményt is vmi olyasmi volt a neve patikába lehet venni 5-600ft ért lehet érdemes lenne kipróbáld naturland solutio antisudorica
Am sajnos a mai napig előfordul velem h még izzadok főleg ilyen melegbe, de már nagyon sokat javult a helyzetem :P :) felmerek venni színes pólókat felsőket amit mondjuk 9-10.-be soha :)
hmm, érdekes, nekem is pont 9. osztályba kezdődött el ez úgy emlékszem, de sajnos azóta se maradt abba...
változtatnom kéne a gondolkodásmódomon, csak sajnos az nem ilyen egyszerű...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!