Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ez az edzésterv amit...

Milyen ez az edzésterv amit összeállítottam?

Figyelt kérdés

Picit hülyén írtam le a dolgokat, aminek kifejezését nem tudom.

1.nap. Mell:

45 '-on, fekvenyomás,szűken nyomás,csiga letolás,tárogatás.

2.nap. Hát:

Saját felhúzás,Gépen lehúzás,evezés,mellre húzás,fűrészelés.

3.nap. Láb:

Guggolás,Kitörés,gépen felnyomás,gépen felhúzás,Vádli állva,ülve.

4. nap. Váll:

Nyak mögül,mellre,Egykezes fej fölé,egykezes széthúzás

5. nap. Bicepsz, tricepsz:

Francia rud,U rud,egykezes 45',húzódzkodás

Tricepsz, gépen, 3 féleképpen

Mind az öt napba hasazok is, meg vádlit is edzem.

Általában 6*6-os szériába csinálok mindent.

Étrendem rendben van.

2 nap (szombat, vasárnap) pihenek.

Kérdés, hogy nem túl sok a gyakorlat valamelyik izomcsoportra? Mit vennétek el belőle, mit adnátok hozzá?

2012. júl. 1. 14:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ez a piramis edzés nagyjából az lenne amiről ti is beszéltek, gondolom nem vesztek vele semmit ha megpróbálom.

De őszintén, honnan tudom hogy ez jobb nekem, jobban bedurranok? Észreveszem egyáltalán hónapok alatt hogy jobban fejlődök, mikor amúgy is mindig egyre lassabban. :)

2012. júl. 1. 16:07
 12/14 dirtboy ***** válasza:

észre vehető,ha fejlődsz akkor nincs baj.

időnként persze ezt is variálni kell,nem szabad sokáig ugyan azt csinálni.

2012. júl. 1. 16:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát úgy legyen!

Köszi! :)

2012. júl. 1. 16:12
 14/14 natural88 ***** válasza:

mind az 5 napban hasazol és vádlizol is?

létezik egy olyan fogalom, hogy izomregeneráció. mind ezt megfejelve azzal, hogy a hasizom (rectus abdominis) egy fehér izomrostú izom, mint a melled. a melledre is heti 5x edzel?

a vállnál: a nyak mögül, mellre és egykezes fej fölé gyakorltok ugyanazt a 2 célizmot mozgatják meg: az elülső és oldalsó delta részeket. csinálsz 3 gyakorlatot 2 pici izomra. javaslom barátkozz az oldalemelésekkel is.

a mell-hát-láb még okés, alapgyakorlatokból áll, de a bicepsz, tricepsznél elvesztem. jegyezd meg a karnál a kézfej állása és a kar törzshöz viszonyított szöge számít. nem az hogy egykezes vagy kettő a gyakorlat.

2012. júl. 1. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!