Vettem Fehérjét! Mien feloszlásban fogyasszam? (por)
Ha rendbe van rakva a kajád, akkor nem kell étkezésekhez meg étkezések előtt inni. Én így osztanám el havi szinten:
minden edzés után 45-50 g 'por' (tételezzük fel, hogy 75%-os tejsavó, ugyanis nem írtad hogy milyen fehérje.)+50 g dextróz turmixba. Ez eddig ugye 12 alkalom 1 hónapban(heti 3 edzés elég , az edzés minősége a lényeg). 12*45-50g = kb 550-600gramm.
És a maradék 1,4 kg-ot én reggel tenném zabpehelyhez. (30 nap, minden reggel zabhoz mehet 1400/30= 46,5g és akkor ennyire elég a 2kg havi szinten.)
Tejsavó fehérje 80% os
ez eddig a leg hasznosabb:)) köszike:))) egy
gondom van még:) hol tudok venni olyan mérő
kanalat amiből tudom hogy mennyi gramm van
bene?? mert nem kaptam:///
meg mennyi vizbe keverjem össze azt a bizonyos
45-50 gramm ot? meg modod hogy zabpehely..
énvizzel szeretném.. ahoz a zabpehely meg mien
már xddd szoval vmi màs megoldàs????;)
Edzés utáni turmix így nézzen ki: 3-5 dl víz, 45g tejsavó fehérje, 50 g dextróz (pl. innen olcsó [link] Ezeket össze kell rázni shaker-ben és meginni. Ez lesz az edzés utáni turmixod.
Mérőkanál nem kell, otthon csak van 1 konyhai mérleg, belemérsz pl. 50g-ot evőkanállal, és utána tudni fogod, hogy mennyi az annyi.. Ugyanez a dextrózzal.
A reggeli zabot vízzel kell. Tejjel semmiképpen sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!